ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ειδήσεις από την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας



Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προετοιμάζεται για τη νέα Προγραμματική περίοδο 2021-2027

 Συντονισμό και ταχύτητα για τον σχεδιασμό της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης από τους Γενικούς Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των τμημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τους οποίους, σήμερα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, είχε συνάντηση εργασίας, στη διάρκεια της οποίας δόθηκαν κατευθύνσεις για τη διαμόρφωση της πρότασης που πρόκειται να καταθέσει η Περιφέρεια.
«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας, αλλά και την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε την θετική έκπληξη» σημείωσε, μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης κατά την τοποθέτησή του, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος. «Συζητάμε για το σχεδιασμό της νέας προγραμματικής περιόδου, την στιγμή που βρισκόμαστε στο κλείσιμο της τρέχουσας χρήσης και δίνουμε αγώνα για την υλοποίηση του Περιφερειακού μας Προγράμματος με στόχο να απορροφήσουμε τους περισσότερους δυνατούς πόρους» παρατήρησε.

Έναρξη διαδικασίας πλήρωσης θέσεως του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης
Ανοίγει η διαδικασία για την πλήρωση της θέσης του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Στο πλαίσιο αυτής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους με δήλωση στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η έναρξη της διαδικασίας επιλογής θα συμπεριληφθεί στα θέματα  ημερήσιας διάταξης στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί εντός του Νοεμβρίου. Η ακριβής ημερομηνία, η ώρα και ο τόπος συνεδρίασης θα γνωστοποιηθούν με σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (www.pde.gov.gr), όπου βρίσκεται αναρτημένη και η σχετική πρόκληση.

Δύο συμβάσεις, ύψους 2,6 εκ. ευρώ για το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ηλείας, υπέγραψε ο Νεκτάριος Φαρμάκης
Δύο συμβάσεις, για την αντιμετώπιση προβλημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλά και για την αποκατάσταση ζημιών που έχουν ήδη προκληθεί από θεομηνίες στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, συνολικού προϋπολογισμού 2,6 εκατομμυρίων ευρώ, υπέγραψε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
Αναλυτικότερα, ο κ. Φαρμάκης υπέγραψε σύμβαση προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ για την «Αντιμετώπιση απρόβλεπτων προβλημάτων που θα παρουσιαστούν στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Ηλείας κατά την τριετία 2019 έως 2021», με προτεραιότητα σε εργασίες άμεσης επέμβασης και αποκατάστασης βλαβών και προβλημάτων που θα εκδηλωθούν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο μετά την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.
Επίσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας υπέγραψε σύμβαση προϋπολογισμού 600.000 ευρώ για την αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν ήδη προκαλέσει θεομηνίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήµου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: