ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Με ηρεμία ο εορτασμός του Πολυτεχνείου στην Πάτρα

Επικεφαλής της ενωτικής πορείας ήταν το πανό του ΕΚ Πάτρας.

Στην πορεία συμμετείχε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή της Πάτρας με επικεφαλής τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη


Κ. Μάρκου, Σία Αναγνωστοπούλου, στο πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Με ηρεμία και χωρίς σοβαρά επεισόδια εορτάστηκε χθες στην Πάτρα η μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου και η ανάμνηση της τριήμερης καταλήψεως του Παραρτήματος Πατρών από τους φοιτητικούς συλλόγους του Πανεπιστημίου.

Με επικεφαλής το πανό του ΕΚ Πάτρας και με τα τα συνθήματα του Πολυτεχνείου «Έξω οι ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ» να παραμένουν επίκαιρα και την ολοένα και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΕΕ - ΝΑΤΟ και κυβερνήσεων που αιματοκυλούν τους λαούς οι διαδηλωτές βροντοφώναξαν συνθήματα όπως «Έξω οι βάσεις και τα πυρηνικά», «Έξω το ΝΑΤΟ, να φύγουνε οι βάσεις, καμία συμμετοχή στις επεμβάσεις».

Από τα μπλοκ της νεολαίας αντηχούσαν σε όλη την πορεία συνθήματα όπως «Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται Παιδεία», «Πήρανε το άσυλο, χτυπούν τους φοιτητές για να μπαινοβγαίνουν οι πολυεθνικές» και «Έξω τα ΜΑΤ απ’ τις σχολές το άσυλο ανήκει στους φοιτητές».

Ογκώδης ήταν η συγκέντρωση του ΕΚ Πατρών, που ξεκίνησε από τα γραφεία του στην οδό Κολοκοτρώνη, στην οποία συμμετείχαν άτομα απ' όλες τις εργατικές, πολιτικές και φοιτητικές παρατάξεις.

Προσυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του, επί της οδού, όπου και τα γραφεία του, μετά από πορεία στο κέντρο της Πάτρας ενώθηκε με αυτήν του ΕΚΠ. 


Πολυπληθές και με παλμό ήταν το μπλοκ των Οργανώσεων Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Στην πορεία συμμετείχε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή της Πάτρας με επικεφαλής τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.

Υποτονική ήταν η συγκέντρωση μπροστά στο Παράρτημα, που τείνει να γίνει πόλος απώθησης, λόγω των καθιερωμένων πια επεισοδίων -ασήμαντης έντασης φέτος- που προκαλούν ομάδες αυτόνομων, δίνοντας αφορμή για στιγματισμό της εκδήλωσης και επέμβαση των δυνάμεων 
καταστολής.  

Στην πορεία συμμετείχε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή της Πάτρας με επικεφαλής τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.











Δεν υπάρχουν σχόλια: