ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Μόνον στην εποχή της χούντας γινόσανται αυτά

Ερώτηση κατέθεσαν χτες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, τομεάρχης Υγείας, και Γιάννης Ραγκούσης. τομεάρχης Δημόσιας Τάξης για τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία καθυστέρησε η παρέμβαση του ΕΚΑΒ στα πρόσφατα επεισόδια της ΑΣΟΕΕ λόγω παρεμπόδισής του από την Αστυνομία τόσο πριν έρθουν τα ασθενοφόρα όσο και μετά την επιβίβαση των τραυματιών. Γεγονότα δηλαδή που μόνον στην εποχή της Χούντας συνέβαιναν!

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούν τον Μ. Χρυσοχοΐδη αν πρόκειται να διατάξει σχετική έρευνα και να ελέγξει πειθαρχικά τους εμπλεκόμενους, ενώ ζητούν να μάθουν από τον Β. Κικίλια κατά πόσο θεωρεί ότι τέτοιες ενέργειες της Αστυνομίας είναι συμβατές με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: