ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Τίμησαν την μνήμη των αγωνιστών του Νοέμβρη 1973!

Τα ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Θαν. Κολλιτσίδα και την Γραμματέα Ντίνα Πεταλά έδωσαν  παρών τιμώντας τους νεκρούς της 17 Νοέμβρη 1973.


Με την απόθεση λίγων λουλουδιών σήμερα στην πόρτα του Παραρτήματος, εκεί που οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, κράτησαν αντίσταση κατά της λαομίσητης φασιστικής χούντας!


Με την απόθεση λίγων λουλουδιών σήμερα στην πόρτα του Παραρτήματος, εκεί που οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, κράτησαν αντίσταση κατά της λαομίσητης φασιστικής χούντας  των δεξιών συνταγματαρχών, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αγωνιστών (ΣΦΕΑ)  ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Θαν. Κολλιτσίδα και την Γραμματέα Ντίνα Πεταλά έδωσαν  παρών τιμώντας τους νεκρούς της 17 Νοέμβρη 1973.

Επίσης κατάθεση στεφάνου έγινε σήμερα από την περιφερειακή παράταξη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Βασ. Χατζηλάμπρου.

Το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει η καθιερωμένη πορεία από το Παράρτημα Πάτρας.  Ο εορτασμός που αναμενότανε ενωτικός και πάλι φέτος θα γίνει με ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες, ενώ το κλίμα μέχρι και σήμερα το πρωί ήταν υποτονικό  βοηθούσης και της Κυριακάτικης αργίας. 

Τα τραπεζάκια των παρατάξεων ήσαν στημένα προ του κτιρίου, με πλήρη στελέχωση φοιτητών-φοιτητριών από τις παρατάξεις, αλλά και με ξεχωριστή απεύθυνση της κάθε παράταξης! Περίσσευσε  δε, το διαφωτιστικό υλικό, ΑΛΛΆ έλλειπε εκείνο το γνωστό από παλιά κλίμα που συνέπαιρνε το πλήθος! Ως η μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, να αφορούσε μόνον τους ειδικούς των φοιτητικών παρατάξεων!


Το ίδιο σκηνικό, αλλά με πρωταγωνιστές κάποιους που επιμένουν να μην ξεχνούν ότι στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών, οι γνωστοί από παλιά βασανιστές με τα ρόπαλα και την φάλαγγα «ατσάλωναν» την πίστη των κρατουμένων αντιστασιακών αγωνιστών, επαναλήφθηκε προ του στενού της οδού Κριτοβούλου, που οδηγούσε στο άνδρο των βασανιστών στην συμβολή του με την οδό Κανακάρη,, εκεί που από προηγούμενες ημέρες είχαν κατατεθεί στεφάνια, απόθεσαν λίγα λουλούδια τα ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. 


Οι κορδέλες των στεφάνων έδειχναν την προέλευση των καταθετών μνήμης, που όμως γεμίζουν μ,ε απορίες τους περαστικούς διαβάτες: Μήπως θα έπρεπε μία πρωτοβουλία για συνάντηση όλων αυτών που επιμένουν ότι είναι ανάγκη συμπαράταξης όλων όσων υμνούν  την διατήρηση την μνήμης των αγωνιστών; Πέραν από πολιτικές διαφορές... 



Δεν υπάρχουν σχόλια: