ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

«Συγχαρητήρια στον κ. Αγγελάκα για τη στάση του»


ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ: Μετά το άρμα του «Τσουτσουνοπαίχτη» που δυσαρέστησε την δημοτική αρχή, η οποία προτιμά τον στρατευμένο στο κόμμα... Τσικνισμένο στα κάρβουνα για το σουβλάκι Πολιτισμό, ήρθε η ώρα του συγκροτήματος«Rotting Christ», για να φιμωθεί!



ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ: Ματαιώνονται δύο συναυλίες καλλιτεχνών που δεν χωράνε φαίνεται στον στρατευμένο στο Κόμμα τσικνισμένο «πολιτισμό»

«Σήμερα θα δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Αγγελάκα για τη στάση του. Ο κ. Αγγελάκας δίδαξε Πολιτισμό».
Με τα παραπάνω η δημοτική παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Ρώρου, επαινεί την απόφαση του καλλιτέχνη Αγγελάκα να ματαιώσει την συναυλία του, εις ένδειξη συμπαράστασης του πληττόμενου από τις μεσαιωνικές αντιλήψεις της δημοτικής Αρχής Πατρέων, που φίμωσε το συγκρότημα «Rotting Christ», και υποκριτικά ανακοίνωσε ότι παίρνει μεν πίσω την απόφασή της, αλλά θα παραδώσει τον χώρο όταν κλπ και κλπ  
Στην ανακοίνωση της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ αναφέρονται τα παρακάτω:
«Μετά το κόψιμο του «αμαρτωλού» καρναβαλικού άρματος η δημοτική αρχή του ΚΚΕ συνεχίζει τον κατήφορο. Με αποκλειστική της ευθύνη ματαιώνονται δύο συναυλίες καλλιτεχνών που δεν χωράνε φαίνεται στον στρατευμένο στο Κόμμα τσικνισμένο «πολιτισμό».
Μάλλον η ελευθερία της έκφρασης κοστίζει λιγότερο από τις ενστάσεις των όποιων ακροδεξιών ή παραεκκλησιαστικών κύκλων. Για αυτό και θυσιάζεται με τόση ευκολία.
Σήμερα θα μιλήσουμε για τη χαμένη ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης.
Σήμερα θα αναμετρηθούμε με το πολιτικό κόστος της αντίστασης στην ακροδεξιά ρητορεία και πρακτική.
Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ευκαιρίες που χάνουμε και για τη δυσφήμιση της πόλης.
Σήμερα θα δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Αγγελάκα για τη στάση του. Ο κ. Αγγελάκας δίδαξε Πολιτισμό.
Τον Μάη, όμως, θα κάνουμε επιτέλους μια νέα αρχή ως πόλη χωρίς τις εμμονές και τις ιδεοληψίες μιας δημοτικής αρχής που κακοφόρμισε.
Γιατί τον Μάη θα ξεμπερδέψουμε με το παλιό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: