ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Την ήθελε με άσματα την Συμφωνία των Πρεσπών!


Και ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλος, ζούσε στον... κόσμο του!

«Στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν γίνεται αναφορά σε άσματα», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, απαντώντας σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος, για το «Μακεδονία ξακουστή».


«Στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν γίνεται αναφορά σε άσματα. Άλλωστε το άσμα στο οποίο αναφέρεται η ερώτησή σας, κάνει αναφορά στην ιστορική Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας και της πολιτισμικής κληρονομιάς της Ελλάδας», αναφέρει στην απάντησή του ο υπουργός Εξωτερικών.

Με την ερώτηση που είχε καταθέσει ο Μ. Χαρακόπουλος, ζητούσε να ενημερωθεί αν αληθεύει ότι επιτιμήθηκε ανώτατος αξιωματικός του Λιμενικού από την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, επειδή η μπάντα του Λιμενικού έπαιξε το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» στην πλατεία Συντάγματος, συνοδεύοντας το άγημα των ευζώνων, στις 20 Ιανουαρίου 2019.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: