ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Πρώτη καλάδα υποψηφίων της Ανυπότακτης Πολιτείας

Τους 72 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Ανυπότακτης Πολιτείας» παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 28-3-2019, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Χρήστος Πατούχας. Παράλληλα στην ίδια εκδήλωση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών, ο κ. Πατούχας παρουσίασε τους άξονες της πολιτικής διακήρυξης του συνδυασμού, ο οποίος όπως τόνισε ανήκει στο χώρο της Αριστεράς.


Ο Χρήστος Πατούχας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, αναφέρθηκε και στη στάση της «Ανυπότακτης Πολιτείας» στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, υπογραμμίζοντας πως το ζητούμενο είναι να υπάρξει «μια Αριστερή πλειοψηφία» στη σύνθεση του οργάνου. 

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα «γιατί Πατούχα και όχι Πελετίδη», ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας», σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε καλύτεροι από τον Πελετίδη, ανεξάρτητοι και με επεξεργασμένες θέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: