ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Την αρχή έκανε χθες Συνέλευση αντιπροσώπων του ΕΚΠ

Φωτογραφία αρχείου.


Επικοινωνιακό
σώου Πελετίδη

Ο Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ


Προτίθεται να καταθέσει υπέρ του Δημάρχου, ο Ν. Κοντοές.
«Ο κ. Πελετίδης γνωρίζει πολύ καλά πως οι κατηγορίες σε βάρος του δεν υφίστανται μετά την οριστική παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου στην Πάτρα από τον κ. Τσίπρα, στον οποίο να του υπενθυμίσουμε ότι βρέθηκε απέναντι, την ώρα όμως που δεν είχε κανέναν πολιτικό ενδοιασμό να ανταλλάσσει χειραψίες και να χαριεντίζεται με τον κ. Μητσοτάκη».
Τα παραπάνω τονίζει η δημοτική παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Ρώρου, με αφορμή το επικείμενο σώου, του Δημάρχου Πατρέων, που σε μία τυπική γραφειοκρατική διαδικασία, οδηγείται στο Δικαστήριο Πατρών για επέμβασή του στην παραλία της Ακτής Δυμαίων!
Σήμερα ο Διευθύνον Σύμβουλος του ΟΛΠΑ , βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχο Πατρέων για το ζήτημα αυτό, διότι έτσι επιτάσσει η συνεργασία των φορέων με την Δημαρχία, για το καλό της πόλης. Ο. κ. Κοντοές δείχνει διατεθειμένος ακόμη και να καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Δημάρχου Πατρέων
Ο εγκαλών τον Κ. Πελετίδη είναι ο απόστρατος πλέον Λιμενάρχης Πατρών που κινήθηκε δικαστικά εναντίον του, διότι έτσι νόμισε ότι του επιβάλει ο Νόμος, την στιγμή που ο Δήμος Πατρέων βρίσκονταν στο μεταβατικό στάδιο μεταφοράς αρμοδιοτήτων από το Κεντρικό Λιμεναρχείο.
Το σώου Πελετίδη άρχισε από χθες με ψήφισμα που εξέδωσε η Συνέλευση των αντιπροσώπων του ΕΚ Πάτρας, με το οποίο καλείται ο εργατοϋπαλληλικός Κόσμος και τα μέλη του ΚΚΕ να διαδηλώσουν υπέρ του Νότιου Πάρκου, που απειλείται σε κάποιους νοσηρούς εγκεφάλους, να αφαιρεθεί από πού, από την Ακτή Δυμαίων, την στιγμή που ουδέποτε ετέθη θέμα!
«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία της πόλης μας, να στηρίξουν έμπρακτα και να υπερασπιστούν με την μαζική, αγωνιστική παρουσία τους στα δικαστήρια την 1η Απρίλη, το δικαίωμά τους στην ξεκούραση και αναψυχή σε χώρους πρασίνου και πάρκα. Όλοι και όλες την Δευτέρα 1η Απρίλη, 9:00 πμ έξω από τα δικαστήρια. Το Νότιο Πάρκο ανήκει στον πατραϊκό λαό», καταλήγει το κάλεσμα του ΕΚ Πατρών.
Στην ανακοίνωση της παράταξης Γιώργου Ρώρου, ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, αναφέρονται τα παρακάτω:   
Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ
«Ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου ετοιμάζει η δημοτική Αρχή του ΚΚΕ, η οποία επιχειρεί να μετατρέψει μια διαδικαστικού χαρακτήρα δίκη σε προεκλογική φιέστα με «επαναστατικά» χαρακτηριστικά, σαν αυτά που συνηθίζει. Η επανάσταση όμως δεν γίνεται πάνω στην κομματική χειραγώγηση και εκβιασμό μιας πόλης που πάλεψε και κέρδισε το θαλάσσιο μέτωπό της. Πόσο μάλιστα, όταν ο σημερινός Δήμαρχος, ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, το 2012, τότε που το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων γκρέμιζε με μπουλντόζες τα κάγκελα και βρέθηκε κατηγορούμενο ήταν ο μεγάλος ΑΠΩΝ!
Ο κ. Πελετίδης γνωρίζει πολύ καλά ότι το διοικητικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε από την προηγούμενη λιμενική αρχή για τυπικές παραβάσεις της νομοθεσίας ύψους 120.000 ευρώ, με παρέμβαση της σημερινής ηγεσίας του ΟΛΠΑ ΑΕ κατέπεσε στο ποσό των 3.000 ευρώ από το Υπουργείο Ναυτιλίας.
Ο κ. Πελετίδης γνωρίζει πολύ καλά πως οι κατηγορίες σε βάρος του δεν υφίστανται μετά την οριστική παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου στην Πάτρα από τον κ. Τσίπρα, στον οποίο να του υπενθυμίσουμε ότι βρέθηκε απέναντι, την ώρα όμως που δεν είχε κανέναν πολιτικό ενδοιασμό να ανταλλάσσει χειραψίες και να χαριεντίζεται με τον κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Πελετίδης γνωρίζει πολύ καλά ότι από αυτήν την κυβέρνηση επίκειται νομοθετική διάταξη με την οποία αδειοδοτούνται οι παρεμβάσεις σε παραλιακούς δρόμους που έχουν υποστεί φθορές από τη θαλάσσια διάβρωση.
Παρ΄ όλα αυτά επιμένει να πολεμάει ανεμόμυλους, να ανακαλύπτει αόρατους εχθρούς, εντός κι εκτός της πόλης, σαν σύγχρονος Δον Κιχώτης.
Το αγωνιστικό αφήγημα της δημοτικής Αρχής δεν είναι παρά ένα ακόμη πυροτέχνημα στο βωμό της επικοινωνιακής εκμετάλλευσης, την οποία έχει αναγάγει σε επιστήμη!..
Είναι πλέον γεγονός, πως ο κ. Πελετίδης θέλει να σηκώσει σκόνη για να καλύψει την ανεπάρκεια και ανικανότητά του όσον αφορά στην ανάπλαση του θαλάσσιου μετώπου, καθώς εννέα μήνες μετά την οριστική του παραχώρηση ο Δήμος δεν έχει κάνει το παραμικρό…
Το θαλάσσιο μέτωπο κύριοι της δημοτικής Αρχής δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο ασκήσεων επαναστατικής γυμναστικής».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: