ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Παιδί της ΧΑ ο κατ' επάγγελμα αποδοκιμασίας

Κατ' επάγγελμα "αποδοκιμαστής" φαίνεται ότι είναι ο "πολίτης" που έσπευσε να αποδοκιμάσει τους επίσημους στην παρέλαση της Κοζάνης όπως αποκάλυψε το vetonews. Η "αγνή" διαμαρτυρία που είδε εσκεμμένα μερίδα των ΜΜΕ αλλά και ο Μάκης Βορίδης, απλά ξεπλένει τη Χ.Α. και τη δράση της. 


Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης στην Κοζάνη, πολίτης που είχε σπεύσει στο σημείο ως θεατής, αποδοκίμασε τους επισήμους, όπου βρισκόταν η Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, φωνάζοντας «φασίστες» και «Τσίπρα φασίστα κομιτατζή».

Στους δημοσιογράφους δεν είναι άγνωστος ο πολίτης που προέβη σε αυτή την ενεργεία. Το vetonews σημειώνει ότι πρόκειται για τον Γρήγορη Καλλιανιώτη υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του Συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία» που υποστηρίχτηκε στις εκλογές του 2014 από το κόμμα της Χρυσής Αυγής  και εξέλεξε έναν σύμβουλο στο περιφερειακό συμβούλιο.
Ο συγκεκριμένος πολίτης το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης με το κόμμα των ΑΝΕΛ αλλά στην συνέχεια αποχώρησε από το κόμμα.

Ο συγκεκριμένος πολίτης την 28η Οκτωβρίου 2011 κατά την διάρκεια κατάθεσης στεφάνων στην κεντρική πλατεία Κοζάνης πλησίασε τον τότε υφυπουργό Εσωτερικών Πάρη Κουκουλόπουλο και με προτεταμένο χέρι σαν να κρατούσε όπλο του είπε «Συλλαμβάνεσαι για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας προς την Πατρίδα». 

Το 2012 ενώ επέβαινε σε δίκυκλο γνωστής εταιρίας ταχυμεταφορών όπου εργαζόταν, σε δημόσια θέα σε κεντρικό σημείο της Κοζάνης επιτέθηκε φραστικά και με έντονο τρόπο στον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κασαπίδη για την στάση που κρατούσε στο θέμα των μνημονίων. Λίγο αργότερα όταν έγινε γνωστό το συγκεκριμένο περιστατικό η εταιρία διέκοψε την συνεργασία της με τον εν λόγω εργαζόμενο. 

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν συγκεκριμένος είναι μέλος του φιλοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής η εάν στις επερχόμενες εκλογές θα είναι εν νέου υποψήφιος με την παράταξη της Χρυσής Αυγής στο περιφερειακό συμβούλιο.

Αναφέρουμε όλα τα παραπάνω γιατί το συγκεκριμένο περιστατικό αναπαράχθηκε από πλήθος πρόθυμων Αθηναϊκών ΜΜΕ και παρουσιάστηκε ως αθώα «αντίδραση πολίτη» στην παρουσία της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών, αποσιωπώντας η κρύβοντας προφανώς για ευνόητους λόγους το ενεργό πολιτικό παρελθόν του συγκεκριμένου ατόμου.

Σε καμία περίπτωση «ξέπλυμα» της Χρυσής Αυγής και των όποιων  υποστηρικτών της.

Πηγή: vetonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: