ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

«ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία» στις Ευρωεκλογές

Φωτογραφία αρχείου.


Αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των Αριστερών πολιτών και με φυσική παρουσία, η συνάντηση στις 6 Απριλίου, στο Γαλάτσι!

Στην προχθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκαν εκτενώς οι πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος ενόψει των ευρωεκλογών. 

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η διοργάνωση της μεγάλης, ανοιχτής συνάντησης της προοδευτικής συμμαχίας στις 6 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Γαλατσίου.

Εκεί θα λάβει χώρα η  μεγάλη εκδήλωση των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων, κατά την οπ[οία θα παρουσιαστεί και το συνολικό Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αλλά και η εκλογική διακήρυξη.
Αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των Αριστερών πολιτών και με φυσική παρουσία την συνδιάσκεψη των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων να γίνουν κοινωνοί του πρώτου δημόσιου βήματος για την συγκρότηση του αντιφασιστικού ευρωπαϊκού μετώπου .
Θα υπάρξει συμμετοχή πολιτών και από την Πάτρα, ενώ οι πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou αναφέρουν πως η συγκέντρωση - αναχώρηση θα γίνει από το parking Καλετζιώτη (Ακτή Δυμαίων) στις 4 μ.μ. της ίδιας ημέρας Σάββατο 6 Απριλίου.

Όσοι πιστοί προσέλθετε, αλλά προκειμένου να υπάρξει έγκαιρος προγραμματισμός σε πούλμαν, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους είτε με email στο syriza.achaias@gmail.com είτε με τηλέφωνο στα γραφεία του κόμματος 2610 220600.

Δεν υπάρχουν σχόλια: