ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Γ. Βασιλειάδης: Ότι συμφωνήσαμε, τα συμφωνήσαμε!

«Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται», απάντησε ο υφυπουργός Αθλητισμού στο αίτημα της Super League να παραμείνουν 16 οι ομάδες την επόμενη αγωνιστική περίοδο λαμβάνοντας το συμφωνηθέν ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την ΕΡΤ, ενώ είχαν δεσμευτεί για μείωση των ομάδων σε 14.


Αυτά βγαίνουν ως  συμπέρασμα καθώς ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Γιώργου Βασιλειάδη και Super League, χωρίς να υπάρξει ουσιαστικά κάποια εξέλιξη, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να δηλώνει ότι «τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται», αναφορικά με το αίτημα των εκπροσώπων της Super League να παραμείνουν 16 οι ομάδες λαμβάνοντας παράλληλα το ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είχε συμφωνηθεί από την ΕΡΤ, όταν είχαν δεσμευτεί για μείωση των ομάδων σε 14 από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

«Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση,» πρόσθεσε ο Γ.Βασιλειάδης. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο ίδιος, είχε ευχηθεί στους εκπροσώπους της Super League: «Καλή σας επιτυχία, αν και εφόσον πάρετε απόφαση να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση και να προχωρήσετε με τις 16 ομάδες! Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά». 
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, δήλωσε στις κάμερες, με την ολοκλήρωση της σύσκεψης ότι «συναντήθηκα με τη Λίγκα, μετά από αίτημά τους, για να συζητήσουμε θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μολονότι είχα ξεκαθαρίσει στην απάντησή μου ότι είναι εκτός ατζέντας τα θέματα της αναδιάρθρωσης, αυτά τέθηκαν.

» Η απάντηση και η θέση είναι δεδομένη. Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση», τόνισε ο κ. Βασιλειάδης μετά το πέρας της συνάντησης.  

Την αντιπροσωπεία της Super League αποτελούσαν ο πρόεδρος της Λίγκας Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης, και οι Μάρκου (ΑΕΛ), Δάρρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μπούσης, Πουρσανίδης, Σαμαράς (ΟΦΗ) και Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης) από πλευράς των συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: