ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Δημοκρατική απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κρίση!


Ο ίδιος προσθέτει μιλώντας στο Κόκκινο 105,5, ότι «πρέπει να ανοίξουμε την συζήτηση από την αρχή και η συζήτηση να περιλαμβάνει και όσους έχουν απογοητευτεί, όσους βρίσκονται απέναντι από αυτό το εγχείρημα, όσους επιλέγουν ανορθολογικές, αντιδημοκρατικές και άλλες λύσεις».

«Πρέπει να γίνει όμως μία συζήτηση με βάση το κοινωνικό υποκείμενο, το κοινωνικό ζήτημα της Ευρώπης, την εμπειρία των τελευταίων 10 ετών της κρίσης, να τα ξαναδούμε όλα από την αρχή. Και να γίνει εφ’ όλης της ύλης, όχι με μικροδιορθωτικές κινήσεις. Θέλω να συμβάλω σε αυτή την συζήτηση, το έχω ήδη κάνει με άλλους τρόπους, πανεπιστημιακούς» σημειώνει ο Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών ΕΚΠΑ.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι «η ένταξή μου στην Αριστερά για πάνω από τέσσερις δεκαετίες σχεδόν δεν μου άφησε επιλογή παρά να πω “ναι”, μπροστά σε αυτή την πρόκληση που για μένα ειλικρινά είναι πρωτόγνωρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: