ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Ναι αλλά για τον Τσελεμεντέ δεν κλείσατε συμφωνία…
·        Στο ευρωψηφοδέλτιο  του ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Κόκκαλης…

·        Φτυστός ο παππούς του…
·        Θέλει διαφορά στήθους για να μπει στο Ευρωκοινοβούλιο
·        Γιάνης Βαρουφάκης.: «Εκλιπαρώ και απειλώ ταυτόχρονα όλους. Θέλω πάρα πολύ να γίνει στρατοδικείο», ανέφερε ο πρώην υπουργός σχετικά με τυχόν ευθύνες του, κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς.
·        Γιάνης , στο …Μπολσονάρο για στρατοδικεία
·        Εδώ έχουμε δημοκρατία…
·        Όχι Ν.Δ…
·        Υποψήφιος με την παράταξη της Χρυσής Αυγής ο «αγανακτισμένος» στην Κοζάνη πρόκειται για τον Γρήγορη Καλλιανιώτη υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του Συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία» που υποστηρίχτηκε στις εκλογές του 2014 από το κόμμα της Χρυσής Αυγής που φώναζε «φασίστες» και «Τσίπρα φασίστα κομιτατζή»
·        Αυτό που λένε «χρυσό παιδί»…
·        Όντως …χρυσαυγίτικο
·        Τι είναι και αυτό με τον Άδωνη:
·        Όπου πάει γίνονται λαγοί…
·         Στη Λειβαδιά, σύμφωνα με το τοπικό κανάλι Sirios, βουλευτές, πολιτευτές, υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κομματικά στελέχη και μέλη της παράταξης έδωσαν το παρών, σε μια εκδήλωση, που μάλλον, από άποψη συμμετοχής, …για κλάματα.
·        Αν δεις τη φωτογραφία θα πειστείς…
·        Μηνυτήρια  αναφορά έκανε  ένας Χανιώτης με αφορμή την παραδοχή πως το «Άγιο Φως» ανάβει με αναπτήρα. Στην μήνυσή του ζητάει τη διερεύνηση και τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών που αφορούν στην διάπραξη του αδικήματος της προσβολής θρησκεύματος και διασποράς ψευδών ειδήσεων.
·        Διαφωνεί με την BIC
·        Θέλει Ronson…
·        Κουλογλου: Η Ελλάδα καλείται να πληρώσει ένα δισεκατομμύριο διακόσια εκατομμύρια  ευρώ για αναποτελεσματικούς ελέγχους στον αγροτικό τομέα, την περίοδο 2010-2014. Κανονικά θα έπρεπε τα δελτία ειδήσεων να ασχολούνται με αυτό το θέμα και να ζητούν εξηγήσεις από τον τότε πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και τους αρμόδιους υπουργούς Γεωργίας.
·        Τι λες καλέ που θα ασχοληθούν με αυτό
·        Κοίτα καψερέ μου μη στραβοκατουρήσεις…
·        Μακρά παράταση για το  Brexit  θέλει ο  Ντόναλντ Τουσκ
·        Στον αιώνα τον άπαντα…
·        Αλλά είναι εκπληκτικό  αυτό που συμβαίνει με του Βρετανούς
·        Οι προφέσορες της διπλωματίας και της ίντριγκας αδυνατούν να χωρίσουν τα άχερά τους
·        Από τα δικά μας…
·        Ελλάδα , Ισπανία, είναι οι χώρες μας στη λίστα του ευρωπαϊκού δείκτη δεξιοτήτων, απέχοντας κατά 77% από την ιδανική επίδοση.
·        …Αριστρερότερες…
·        Μητσοτάκης: Τα πρόσωπα έχουν πάντα σημασία. Αλλά πιστεύω ότι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών θα τοποθετηθεί στη βασική διαχωριστική γραμμή πρόοδος/συντήρηση. Το να ανακυκλώνεις πολιτικούς γυρολόγους προφανώς δεν είναι προοδευτικό. Η πρόκληση είναι να μη βουλιάξουμε στη μιζέρια μας. Πρέπει να σπάσουμε αυτή τη λογική. Δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε σε αυτή τη μιζέρια. Πρέπει να δοκιμάσουμε, να μην παραδώσουμε τα όπλα αμαχητί. Δεν είμαστε καταδικασμένοι».
·        Καλή η αυτοκριτική , αλλά με Κύρτσους, και κάθε …είδους Γεωργιάδηδες δεν πάς μακριά
·        Ούτε κοντά…
·        Γι’  αυτό είστε καταδικασμένοι…
·        Kυρ. Μητσοτάκης: Πρόγραμμα υποδομών 12 δισ. και 45.000 θέσεις εργασίας κάθε χρόνο
·        Κόψε κάτι , κόψε κάτι , κόψε
·        Σαν πολλά παιδί μου μας τα λες απόψεεεεεε….
·        Ο ακροδεξιός Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, διέταξε να πραγματοποιηθούν στις 31 Μαρτίου «οι απαραίτητοι εορτασμοί» για την 55η επέτειο του πραξικοπήματος της 31ης Μαρτίου 1964, με το οποίο η δικτατορία των στρατιωτικών κατάφερε να πάρει στα χέρια τις της τύχες της χώρας για 21 χρόνια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Μπολσονάρου «ο πρόεδρος δεν θεωρεί πραξικόπημα τα όσα συνέβησαν στις 31 Μαρτίου 1964».
·                Σιγά μη σπρώχνεστε εκεί στην Ν.Δ .όλοι θα πάτε…
·                Προηγείται ο Πατούλης, ο και τρουπίτης επονομαζόμενος
·                Ο Μητσοτάκης ζητά να ξαναπιάσουμε «το νήμα του υγιούς πατριωτισμού»
·        Ναι δώσε την άκρη στου Βορίδοαδώνηδες να μας φουρκίσουν όλους…
·        ‘Η τον  Βασίλη Κικίλια που  υποστήριξε πως από τις παρελάσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, βγαίνει το συμπέρασμα «ότι ζούμε μια εθνική αφύπνιση και έναν υγιή πατριωτισμό» σε όλη την Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι χιλιάδες κόσμου ένιωσαν την ανάγκη να πάνε στις παρελάσεις και να τραγουδήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή».
·        Ο Μ. Χαρακόπουλος κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή για ζητήματα του Λιμενικού Σώματος, απευθυνόμενος στην «αρμόδια» υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ‘Ολγα Γεροβασίλη. Παρότι είναι πασίγνωστο ότι το Λιμενικό ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Ναυτιλίας.
·        Άμα κάνεις… παρέα μα τον Γιαννακό θα καταθέσεις και στεφάνι στο μνημείο του Μιμίκου και της Μαίρης…
·        Βέρτικο…
·        Η Αθηνών –Πατρών  έχει ολοκληρωθεί έχει και Βραβευθεί….
·        Μη μπερδευτεί και την εξαγγείλει κατά λάθος κανένας φιλόδοξος…
·        Μάριο Ντράγκι: Απαντώντας σε ερώτηση της Deutsche Welle αναφορικά με την διάδοχη κατάσταση μετά το τέλος του τρίτου προγράμματος, ο επικεφαλής της ΕΚΤ εξήγησε ότι «Εναπόκειται εντελώς στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης να αποφασίσει αν χρειάζεται τέταρτο πρόγραμμα. Εάν η ελληνική οικονομία συνεχίσει να είναι εύθραυστη, τότε η κυβέρνηση θα αποφασίσει η ίδια αν επιθυμεί να συνεχίσει το πρόγραμμα».
·        Την ώρα που μηδενίστηκε ο ELA για τις ελληνικές τράπεζες.
·        Ψάχνει για μ@λ@κες...
·        Υπάρχουν…
·        Ομοϊδεάτες του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: