ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Τσίπρας: Αγώνας της προόδου απέναντι στην συντήρηση

 
Κοινό το διακύβευμα η μάχη των Ευρωεκλογών με την μάχη στην Περιφέρεια της Μακεδονίας τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Χρήστου Γιαννούλη. 


«Αν θα υπερισχίσουν οι δυνάμεις του ορθού λόγου και της λογικής απέναντι στις δυνάμεις φόβου και της μισαλλοδοξίας, αν θα υπερνικήσουν οι δυνάμεις της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής απέναντι στις δυνάμεις της ακραίας δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού» είναι το κεντρικό διακύβευμα και στις περιφερειακές εκλογές και στις Ευρωεκλογές.

Ο Πρωθυπουργός μίλησε "από καρδιάς", καθώς όπως είπε είναι ένας αγώνας "καρδιάς" αυτός που δίνεται όλοι εσείς απέναντι σε ένα πολιτικό κατεστημένο που για χρόνια πιστεύει ότι η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας είναι υπόθεση της συντηρητικής παράταξης. Διότι αγώνας καρδιάς είναι αυτός που θέλει να προτάξει την πρόοδο απέναντι στην συντήρηση που θέλει να προτάξει τον υγιή πατριωτισμό απέναντι στην πατριδοκαπηλία, τις δυνάμεις της κοινωνικής συνοχής, της αλληλεγγύης απέναντι στις δυνάμεις του φόβου και της μισαλλοδοξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: