ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Γιώργος Ρώρος: Ανέκρουσε πρύμνη τελικά ο κ. Πελετίδης!


Από την δημοτική παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ του επικεφαλής της Γιώργου Ρώρου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, 28/03 και ανέφερε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Πατρέων θα μείνουν κλειστοί προς ένδειξη συμπαράστασης στην επικείμενη δίκη του κ. Πελετίδη ανατράπηκε με δήλωσή του σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί της Παρασκευής μετά την σχετική καταγγελία του υποψήφιου Δήμαρχου Γιώργου Ρώρου. (Η εκπομπή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΩΡΑ Πατρών.)
Δεν αρκούν, φαίνεται, στον κ. Πελετίδη οι ομόφωνες αποφάσεις συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στη δίκη που καταφανώς θα καταπέσει στο ακροατήριο.
Ωστόσο, αυτό που απομένει ως αίσθηση είναι ότι το επικοινωνιακό σόου που επιχειρείται δεν διστάζει να θέσει «όμηρους» τα ίδια τα παιδιά προς όφελος μικροκομματικών και προεκλογικών σκοπιμοτήτων».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  

Την αρχή έκανε χθες Συνέλευση αντιπροσώπων του ΕΚΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: