ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Μα καλά, τι μυαλό κουβαλούν; ΚΟΒ νηπίων θα φτιάξουν;

Θα μπορούσαν για να είναι ασορτί, οι ένθερμοι υποστηρικτές της παράταξης του δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη, να υποσημείωναν την ένδειξη: «Προπαρασκευαστική ΚΟΒ Νηπίων προς ένταξη στο ΚΚΕ». Αυτή η ταμπέλα σήμερα δεν προϊδεάζει καν για το... παιδαγωγικό έργο του... Σταχανοβίτη εργάτη του πνεύματος, που πασχίζει εντός των αιθουσών! 

 

Προπαγάνδα του ΚΚΕ ακόμη και μέσα σε αίθουσα με νήπια στο Δημοτικό Βρεφοκομείο!


Δεν μπορεί, παρά να αναρωτηθεί κανείς για το μυαλό που κουβαλούν ορισμένοι... μέντορες του ΚΚΕ στην Πάτρα.

Προ ημερών έγινε γνωστό το εξής απίθανο περιστατικό στο δημοτικό μαθητικό φροντιστήριο. Τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί, υποχρεώνονται να αγοράσουν εφημερίδα του κόμματος, από πάκο εφημερίδων που βρίσκονται πάνω σε τραπέζι, καταβάλλοντας το αντίτιμο. Δεν αντιδρούν για να μην έρθουν σε διάσταση με τον προτείνοντα καθηγητή και με την λήξη της ώρας μάθησης φεύγουν με τον "Ριζοσπάστη" παραμάσχαλα, θέλουν, δεν θέλουν! 

Φαίνεται πως η ΚΟΒ καθηγητών έχει αναλάβει να υλοποιήσει το πλάνο της και έτσι να διαδώσει την εφημερίδα και κάποιος βρήκε τον τρόπο! Το θέμα βγήκε προς τα έξω και στις συζητήσεις προκαλεί δυσμενή σχόλια.

Σήμερα άλλο ευτράπελο, με την δημοτική υπηρεσία του βρεφονηπιακού Σταθμού, βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Kontraseolous.gr χρησιμοποιούνται οι χώροι της υπηρεσίας για την ανάπτυξη έντυπης προπαγάνδας, σαν να υπάρχει προπαρασκευή για συγκρότηση ΚΟΒ Νηπίων. Και το ερώτημα που έρχεται αυθόρμητα είναι: Μα καλά, τι μυαλό κουβαλούν; Πιστεύουν ότι η προπαγάνδα της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, μέσα στο βρεφονηπιακό σταθμό θα τους ωφελήσει;

Σημειώνει λοιπόν το πορτάλ: 
 
«Μόλις χθες με ανακοίνωσή μας κάναμε έκκληση στη Δημοτική Αρχή να σταματήσει να επιδεικνύει αλαζονεία, υπεροψία και ιδιοκτησιακή λογική στο Δήμο της Πάτρας και να σταθεί στο ύψος του ρόλου της.
 

Σήμερα κιόλας, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της πόλης, του οποίου
πρόεδρος είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Πατρέων, μπροστά στα παιδάκια, μέσα στην αίθουσα, αναρτήθηκε ανακοίνωση της παράταξης του ΚΚΕ με την οποία προπαγανδίζει τις θέσεις της.


Αυτό πάει πολύ!


Καλούμε για μία ακόμα φορά, τον Δήμαρχο που κρύβεται, να
αναλογιστεί τη θέση του και την ευθύνη του ως Δημάρχου Πατρέων, να σταματήσει να είναι αλαζόνας και υπερόπτης και να δώσει εντολές ως Δήμαρχος (παρακάμπτοντας τις εντολές του ΚΚΕ), να ξηλωθούν αμέσως όλες αυτές οι ανακοινώσεις και οι αφίσες που προκαλούν τους συμπολίτες μας.


Οι χώροι όπου οι Πατρινοί εμπιστεύονται τα παιδιά τους, δεν μπορεί να αποτελούν πεδία άσκησης προπαγάνδας του ΚΚΕ και όσων αυτό εκφράζει.
 

Η Πάτρα είναι μία Δημοκρατική πόλη και δεν ανέχεται αυτούς που πίστεψαν τόσο γρήγορα ότι επειδή για 5 χρόνια βρίσκονται στη δημοτική Αρχή, θα καταλυθεί κάθε έννοια λειτουργίας του Δήμου προς όφελος του πολίτη, κάθε έννοια κοινής λογικής, κάθε έννοια σεβασμού στον Πατρινό.
 

Η ιδιοκτησιακή λογική της Δημοτικής Αρχής συνοδευόμενη από την υπέρμετρη και εξ αυτού άκρως προκλητική πλέον αλαζονεία της, προκαλεί πλέον τους πάντες και είναι καταδικαστέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: