ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Για τη δίκη του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη


Από την Ανυπότακτη Πολιτεία, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:



«Πάτρα 30/3/2019
Είναι γνωστό, ότι την Δευτέρα το πρωί, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος κ. Κορδάς, δικάζονται με την κατηγορία «της κατ’ εξακολούθηση αλλοίωσης του χώρου» στο Νότιο Πάρκο.

Την ίδια στιγμή, παρατάξεις της Αντιπολίτευσης και υποψήφιοι Δήμαρχοι, τον καταγγέλλουν για επικοινωνιακό show, για προεκλογική αξιοποίηση της δίωξης του. Πρωτοστατούν στην προσπάθεια αυτή ο κ. Ρώρος, ο κ. Παπαδημάτος και άλλοι.
Ξεκαθαρίζουμε την δική μας θέση:
Συμπαραστεκόμαστε στον Δήμαρχο. Θα εκφράσουμε και με την παρουσία μας την συμπαράσταση μας. Εκφράζουμε την βεβαιότητα για την αθώωση του.
 Αλλά ας μπούμε για λίγο στην ουσία και ας κάνουμε τον προεκλογικό διάλογο πραγματικό και επί πραγματικής βάσης.
Λέει ο «αριστερός» κ. Ρώρος: Η Λιμενική Αρχή έκανε μήνυση και επέβαλλε διοικητικό πρόστιμο 120000 Ευρώ νόμιμα! Αλλά, ώ του θαύματος με ενέργειες του Δ.Σ. του ΟΛΠΑ ΑΕ στο Αρμόδιο Υπουργείο, το πρόστιμο μειώθηκε στις 3000 Ευρώ. Ο κ. Παπαδημάτος, πιο συγκρατημένος είναι αλήθεια, επιθυμεί την αθώωση του Δημάρχου, αλλά θεωρεί τον θόρυβο και την κινητοποίηση συμπαράστασης υπερβολικά.
Η άποψη μας:
Όχι! Η δίωξη δεν έχει καμία νομιμότητα! Είναι τυπικό δείγμα κρατικής αυθαιρεσίας και υπέρβασης καθήκοντος!
 Όταν ξεκίνησαν και συνεχίστηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο Νότιο Πάρκο, ήταν σε απόλυτη ισχύ η Σύμβαση Προσωρινής Παραχώρησης, σύμβαση καθόλα νόμιμη και, ας το αναφέρουμε, ισχύος μέχρι το 2042. Ναι, την Σύμβαση αυτή, προσπάθησαν να υπονομεύσουν και να ακυρώσουν και η προηγούμενη και η παρούσα Κυβέρνηση. Το προσπάθησαν ανεπιτυχώς. Ως εκ τούτου υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες. Επί πλέον, οι εργασίες έγιναν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα γνωρίζει αυτά ο κ. Ρώρος;
Και η πρόταση μας:
 Όλοι οι δημόσιοι, κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι, εντός των γεωγραφικών ορίων της πόλης, να αποδοθούν στον Δήμο. Σε όλους τους Δήμους.
 Για δύο λόγους.
 Ο πρώτος:
 Θα τελειώσει διά παντός, η αδιέξοδη και άνευ ουσίας διένεξη με την Κτηματική Υπηρεσία.
 Ο δεύτερος:
 Οι Δήμοι, μπορούν να προστατεύσουν πολύ καλύτερα, πολύ αποτελεσματικότερα τον δημόσιο και κοινόχρηστο χαρακτήρα τους, από οποιοδήποτε Υπερταμείο, από οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία. Άλλωστε όλα τα καταπατημένα, που είναι πάρα πολλά, τμήματα παραλιών, δασών και άλλων δημοσίων χώρων, ακόμα και αρχαιολογικών, τα «προστάτευαν» δημόσιες Υπηρεσίες.
Επί αυτής της πολύ σαφούς, πολύ ρεαλιστικής πρότασης, τί λέτε κύριε Ρώρο; Τι λέτε κύριε Παπαδημάτο; Τί λέτε όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι; Σας ενδιαφέρει να απαντήσετε; Σας ενδιαφέρει να το σκεφτείτε;
Για την Ανυπότακτη Πολιτεία
Χρήστος Πατούχας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: