ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

70 ελληνικές επιχειρήσεις στην αποστολή προς Σκόπια

Πάνω από 70 ελληνικές μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρείες των κλάδων της Ενέργειας, των Κατασκευών, των Βιομηχανικών Προϊόντων, των Τροφίμων και Ποτών και της Υψηλής Τεχνολογίας έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στην αποστολή, προς την Βόρεια Μακεδονία, καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει πεδίο επιχειρηματικής δραστηριοποίησής τους στη γειτονική χώρα σε επενδυτικό ή εμπορικό επίπεδο. 


Την επιχειρηματική αποστολή που θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσημη επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία στις 2 Απριλίου 2019, στηρίζει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής, θα διοργανωθεί επιχειρηματική εκδήλωση δικτύωσης που στοχεύει να φέρει σε επαφή στους συμμετέχοντες των δύο χωρών ώστε να διερευνήσουν πεδία συνεργασίας στους. 

Η εταιρεία πιστεύει ακράδαντα στη δυναμική της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και οργανώνει εκδηλώσεις που ενισχύουν την συνεργασία και προωθούν την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, συμπράττει με όλους τους παραγωγικούς φορείς και συνδέσμους προκειμένου «να ανακαλύψουμε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες της γειτονιάς μας» σύμφωνα με τον Γρηγόρη Στεργιούλη, προέδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: