ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Πολάκης: Δεν ντρέπεσαι να μην έχεις παραιτηθεί ακόμα;

Το πήρε ψηλορίτικα το ζήτημα της αντιπαράθεσης που άνοιξε μεταξύ Πολάκη και Στουρνάρα. Και δεν έχει άδικο ο... Κρητίκαρος που λέει και ο Γεωργιάδης της ΝΔ, όχι ο παιδεραστής, κολλητός του Κούλη, αλλά ο Αντιπρόεδρος που έχει εξ ευωνύμων τον πονηρό κύριο τραπεζικό, που σήκωσε δάνεια περίπου 800 χιλ. ευρώ, μέσα στο 2007, λες και ήταν 800 καραμέλες! Κι από τότε ξεχάστηκε, αν και πρώην επιθεωρητής  της Εθνικής Τράπεζας.


Βέβαια θα τα εξοφλήσει ο άνθρωπος, με τον ίδιο τρόπου που θα εξοφλήσει και ο Κούλης τα 270 εκατομμύρια που πρέπει να δώσει στις τράπεζες για να εξωφλήσει το δάνειο του κόμματός του. Ό μως ο Παύλος Πολάκης, που τον έπιασαν στο στόμα τους τα έντιμα ΜΜΑ (μμα= Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης) για το στεγαστικό δάνειο που πήρε και που ούτε λίγο, μήτε πολύ, τον έβγαλαν ικάντι με φανερή την αδικία εις βάρος του, ερωτά τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας:

-Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να μην με εχεις καλέσει ακόμα στο Γενικο Συμβούλιο της Τράπεζας για να σας φέρω τα στοιχεία που εχω και τα οποια προφανως "δεν γνωρίζετε" για να ελέγξετε τους πραγματικούς μπαταξήδες απο το πολιτικό προσωπικό και την επιχειρηματική ελίτ της χώρας για τους οποίους κάνετε τους κινέζους;;;;;

Αλλά άμα ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας φθάνει σε τέτοιο κατάντημα να δίνει λαβές για να τον προγκάνε δημόσια και να μην απαντά, ε, αφήστε τα να... κουρεύονται!




ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!! Πες αλεύρι !!!!
-Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να εχεις στενό συνεργάτη και μαλιςτα διευθυντή επιθεωρησησης εποπτευόμενων εταιρειών (!!!!!!) εναν άνθρωπο που εχει παρει δάνεια αρθροιστικου ύψους 800.000 ευρω και ο οποίος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ;;;;;;
-Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να μην εχεις προβεί σε έλεγχο του οπως εκανες για το δικό μου ΝΟΜΙΜΟ δάνειο απλα και μονο για με σπιλωσεις;;;;
-Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να εχεις αυτο τον άνθρωπο να σου ετοιμάζει πορίσματα ,να εκπροσωπεί εσένα και την Τραπεζα της Ελλαδας,να καταθέτει στην εξεταστική της Βουλης;;;;
-Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να μην τον εχεις απολύσει ακόμα;;;;
-Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να μην με εχεις καλέσει ακόμα στο Γενικο Συμβούλιο της Τράπεζας για να σας φέρω τα στοιχεία που εχω και τα οποια προφανως "δεν γνωρίζετε" για να ελέγξετε τους πραγματικούς μπαταξήδες απο το πολιτικό προσωπικό και την επιχειρηματική ελίτ της χώρας για τους οποίους κάνετε τους κινέζους;;;;;
-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ;;;;;;;;;;;

ΥΓ 1 θα επανέλθω
ΥΓ2 ...και το ονομα αυτού,τωρα που δημοσιεύθηκε Γ.ΠΑΣΧΑΣ !!
Παύλος Πολάκης Αναπλ Υπ Υγειας.


Ο Γ. Πάσχας έλαβε ενδοϋπηρεσιακά (θαλασσο)δάνεια άνω των 800 χιλ. ευρώ

Και για να καταλαβαινόμαστε, η αναφορά στον εξ ευωνύμων του Κούλη, γίνεται για τον κ. Πάχα, τραπεζικό στέλεχος, που από το 2007 έχει λάβει δάνεια συνολικά 800 χιλ. ευρώ και ακόμη να καταβάλει έστω μία δόση τόκων, όχι εξόφλησης. Τόκων!

Σχετικά με το ζήτημα η εφημερίδα Documento  γράφει τα παρακάτω: 

«Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο επίκουρος εισαγγελέας Διαφθοράς, Κ. Κούτριας, στο δεξί χέρι του κεντρικού τραπεζίτη. Ο Γ. Πάσχας έλαβε ενδοϋπηρεσιακά (θαλασσο)δάνεια άνω των 800.000 ευρώ, το 2007, από την Εθνική Τράπεζα χωρίς να καταβάλλει ούτε σεντ του ευρώ.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιριών της ΤτΕ και πρώην επιθεωρητής της Εθνικής Τράπεζας διώκεται για απιστία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με περιουσιακή ζημιά που υπερβαίνει τα 800.000 ευρώ αλλά και για απλή συνέργεια σε απιστία και για ηθική αυτουργία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Ο πρώην ελεγκτής της Εθνικής Τράπεζας έλαβε το 2007 τρία ενδοϋπηρεσιακά δάνεια από την Εθνική Τράπεζα με προκλητικά ευνοϊκούς όρους και μη αποπληρωμή. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα δάνειο 590.583, ένα 119.053 και ένα 92.450 ευρώ, χωρίς να αποπληρώνει κανένα εξ αυτών, προκαλώντας το ερώτημα για το αν οι ελεγχόμενοι στενοί συνεργάτες του διοικητή της ΤτΕ μπορούν να ασκούν έλεγχο. Προκαλείται, επίσης, το ερώτημα για το πώς τα ακαριαία αντανακλαστικά του Γ. Στουρνάρα ενεργοποιούνται για υποθέσεις που αφορούν «πολιτικούς του αντιπάλους», ενώ οι διώξεις στο περιβάλλον του δίνουν και παίρνουν με εκείνον να σφυρίζει αδιάφορα.

Να τονιστεί ότι πρόκειται για τον δεύτερο στενό συνεργάτη του διοικητή της ΤτΕ που διώκεται. Υπενθυμίζεται ότι ποινικές διώξεις έχουν ασκηθεί και κατά του διευθυντή της διεύθυνσης χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της Τράπεζας της Ελλάδος, Σπ. Παντελιά, ο οποίος εμπλέκεται στη σκανδαλώδη υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Πλέον, ο κ. Στουρνάρας πρέπει να αποσαφηνίσει αν προτίθεται να πράξει όσα έπραξε για το νόμιμο δάνειο Πολάκη και στην περίπτωση της παρανομίας του στενού του συνεργάτη.

Δημ. Τζανακόπουλος: Μέγιστο ηθικό και πολιτικό ζήτημα

Εξηγήσεις ζήτησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τις αποκαλύψεις.
«Ο διοικητής της ΤτΕ σε παλαιότερες υποθέσεις, στην περίπτωση του Π. Πολάκη, είχε επιδείξει ακαριαία αντανακλαστικά τα οποία δε φαίνεται να επιδεικνύει με τον συνεργάτη του τον κ. Πάσχα στον οποίον ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για θαλασσοδάνεια ύψους 800.000 ευρώ» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε, πρόκειται για μέγιστο ηθικό και πολιτικό ζήτημα για τον Γ. Στουρνάρα. «Αναμένουμε τις εξηγήσεις του, την δημόσια τοποθέτησή του. Εγείρει τεράστια ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται σήμερα η ΤτΕ. Πρόκειται για μείζον ζήτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: