ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Στο Μεσολόγγι την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης ΔΕ


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, στις 10 το πρωί, θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι, προκειμένου να παρευρεθεί στην παρουσίαση του ευρωπαϊκού έργου INVESTMENT. Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π Μεσολογγίου (Δημοτικό Κατάστημα, Π. Σταυροπούλου 31, 2ος όροφος).
 Το πρόγραμμα αφορά στην ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου που συνδέει δεδομένα δημοσίων μεταφορών και παρέχει εξατομικευμένες τουριστικές προτάσεις για τους επισκέπτες της Δυτικής Ελλάδας, αξιοποιώντας τα δημόσια μέσα συγκοινωνίας για τη μετακίνησή τους.
Αργότερα, ο Περιφερειάρχης θα επισκεφτεί το έργο: συντήρηση – αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας των Ε.Ο Αντιρρίου - Ιωαννίνων (Αντίρριο – Μεσολόγγι – Αγρίνιο – Αμφιλοχία – Μενίδι), προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: