ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Χαρίτσης: Το πρόγραμμα της Ν.Δ. τρομάζει γιατί είναι αντικοινωνικό


«Από τη μία έχουμε τα μέτρα ελάφρυνσης της κυβέρνησης που ακουμπάνε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και από την άλλη υπάρχει το πρόγραμμα της ΝΔ το οποίο τρομάζει πάρα πολύ κόσμο διότι είναι ένα πρόγραμμα αντικοινωνικό», δηλώνει ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης προσθέτοντας ότι «η οικονομία είναι ένα στοιχείο το οποίο θα βαρύνει στο τέλος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ».


Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV και σχολιάζοντας δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού σημείωσε ότι η διαφορά του 6,9% μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στις επερχόμενες Ευρωεκλογές έκανε λόγο για μία «διαφορά όχι απλώς διαχειρίσιμη αλλά αναστρέψιμη», σημειώνοντας ωστόσο ότι «οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν πολύ μεγάλες αποκλήσεις σε σχέση με το τι συμβαίνει τελικά τα τελευταία χρόνια».

«Στο δρόμο προς την κάλπη των ευρωεκλογών, ακριβώς επειδή τα πολύ σκληρά διλήμματα που θα τεθούν δεν είναι ίδια με αυτά των προηγούμενων αναμετρήσεων θα οδηγήσουν σε ισχυροποίηση των δυνάμεων που μπορούν να παρέμβουν στην Ευρώπη», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών. 

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι σύμφωνα με την εν λόγω  δημοσκόπηση «το 29% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015 είναι μετέωρο» καθώς το 20% δηλώνουν αναποφάσιστοι και το 9% δηλώνουν ότι θα είτε θα ψηφίσουν λευκό είτε θα απέχουν στις Ευρωεκλογές του Μαΐου. «Το βασικό στοίχημα μας τους επόμενους μήνες είναι να ξανακερδίσουμε αυτόν τον κόσμο ο οποίος περιμένει».

Ο ΥΠΕΣ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι «η κυβέρνηση του τελευταίους 8 μήνες πήρε μια σειρά από μέτρα ελάφρυνσης τα οποία έγιναν νόμοι του κράτους και τα οποία τώρα αρχίζουν νιώθουν οι πολίτες πόσο σημαντικά είναι στην καθημερινότητά τους».

Παράλληλα, ο Αλ.Χαρίτσης αναφορικά με τις εθνικές εκλογές, υπογράμμισε ότι τα μέτρα ελάφρυνσης «θέλουν χρόνο για να αποδώσουν, γεγονός το οποίο μας οδηγεί στην εξάντληση της κυβερνητικής τετραετίας».

«Θέλουμε η οικονομία να αποτελέσει το πεδίο της αντιπαράθεσης μας με τη ΝΔ» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών προσθέτοντας ότι «όλα τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ έχουν γίνει νόμοι του κράτους, γεγονός το οποίο έχει πολύ μεγάλη αξία γιατί βοηθά στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών στην κυβέρνηση και στο πολιτικό σύστημα».

Επιπρόσθετα, ο Αλ.Χαρίτσης έκανε λόγο για ενίσχυση της κοινωνικής ατζέντας και των πολιτικών που ακουμπούν στα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: