ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Βαρδαρός: Δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη για παιδιά δημοτικού



Τον επόμενο μήνα ξεκινάει η δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη για όλα τα παιδιά του δημοτικού, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός.


«Για πρώτη φορά πάμε να καλύψουμε μέσω ΕΟΠΥΥ την προληπτική οδοντιατρική φροντίδα για όλα τα παιδιά του δημοτικού, ασφαλισμένα και ανασφάλιστα» δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όπως είπε, θα πρόκειται για μία εύκολη και απλή διαδικασία, καθώς ο γονιός θα πληκτρολογεί το ΑΜΚΑ του παιδιού σε ειδική πλατφόρμα που θα ανοίξει τις επόμενες εβδομάδες. Στη συνέχεια θα εκτυπώνει ένα μοναδικός κωδικό με τη μορφή voucher και θα πηγαίνει στον οδοντίατρο. 

Στο κουπόνι περιγράφονται οι εργασίες, οι οποίος προβλέπουν από διαδικασίες φθορίωσης, προληπτικές παρεμβάσεις, καθαρισμούς, μέχρι σφραγίσματα. Συνολικά θα υπάρχουν τρεις ηλικιακές ομάδες, από τα 6 έως τα 12 έτη.

«Στόχος είναι να καλύψουμε και τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε την ετήσια δαπάνη ύψους 40 εκατ. ευρώ» τόνισε ο Σ. Βαρδαρός και ανέφερε ότι το ανώτερο σε 40 ημέρες θα πληρώνεται ο οδοντίατρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: