ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

«Όποιος ψηφίζει Ρώρο, ψηφίζει ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ!!!»

Φωτογραφία αρχείου από το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ηλίας Γρηγόρης στο βήμα. Οποιος ψηφιζει Ρωρο, ψηφιζει ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ!!! Οποιος ψηφιζει Πελετιδη (ΚΚΕ) και Αλεξοπουλο (ΚΙΝΑΛ), ψηφιζει ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, διατείνεται ο Ηλίας Γρηγόρης!
 
«Όποιος ψηφίζει Πελετιδη (ΚΚΕ) και Αλεξόπουλο (ΚΙΝΑΛ), ψηφίζει ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»!


Γιώργος Ρώρος.
Η μεταγραφή της Τ. Τογιοπούλου στους δέλτους της Ιστορίας του κ. Πελετίδη, ανοιξε ασκούς Αιόλου στο ΚΚΕ κια ιδιαλίτεςρα στονσκληρό, μη ελεγχόμενο πυρήνα του, που ακούει για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και βγάζει καρούλες στα... δόντια.

Αντιθέτως στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζει το ψηφοδέλτιο του Γ. Ρώρου, οι χαιρέκακοι βγήκαν στα κοινωνικά δίκτυα και ανέβηκαν στα.. κεραμίδια, προκαλώντας τους πιστούς του κομματικού Ιερατείου, με φράσεις του τύπου: «Μωρέ χάθηκαν οι... ορθόδοξοι; Που κρύφτηκαν και δεν βγαίνουν να μας κάνουν κριτική για συνεργασία με την σοσιαλδημοκρατία του ΠΑΣΟΚ;  

Και οι πιο  συνετοί εύχονται «Καλή διαμονή στα ασφαλή εκλογικά διαμερίσματα του νέου ενδιαιτήματος»!

Πάντως απ' ότι κυκλοφορεί στην δημοσιογραφική πιάτσα, η κάθοδος της Τ. Τογιοπούλου με τον Πελετίδη, ανοίγει το δρόμο στην υποστήριξη του πρώτου από το ΚΚΕ, κατά τον β γύρο των Περιφερειακών εκλογών, που ασφαλώς θα είναι το ψηφοδέλτιο του Αποστόλη Κατσιφάρα, ελλείψει συγκροτημένου αντιπάλου. 

Και εάν  όπως ακούγεται ο Αποστ. Κατσιφάρας, στηρίξει τον Πελετίδη στον β γύρο των δημοτικών εκλογών, κάτι που φαντάζει αδύνατο, αφού αυτό θα αποτελέσει αλισβερίσι, πράξη που δεν συθνάδει με την ηθική Κατσιφάρα, τότε θα υπάρξει δυσαρέσκεια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, που οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις που διεξάγει τον φέρουν να εισέρχεται στον β΄ Γύρο των Δημοτικών εκλογών. 

Δυσαρέσκεια όμως έχει ξεκινήσει και από την πλευρά του Γρηγόρη Αλεξόπουλου που ελπίζει να εισέλθει στον Β΄ Γύρο. Θεωρεί υπεύθυνη την κα Τογιοπούλου, που με την στάση της προκαλεί αναταραχή στα νερά της νηνεμίας του ΠΑΣΟΚ, που δεν πολυσκοτίζεται για το αποτέλεσμα στην Πάτρα καθώς δεν διαθέτει αποκλειστικό παίχτη για το σκληρό παιχνίδι του πολιτικού ζατρικίου στην περιοχή του Δήμου Πατρέων. 

Ο ελπίδες του στρέφονται στην Περιφέρεια, αλλά δεν μπορεί να συντηρήσει αποκλειστικότητα στη στήριξη, καθώς ο Απ. Κατσιφάρας δεν θέλησε να τεθεί υπό το χρίσμα του ΚΙΝΑΛ.

Το πως θα λειτουργήσει η μεταγραφή Τογιοπούλου είναι ζητούμενο, που θα απαντηθεί επί τόπου, όταν έρθει ώρα.

Και φυσικά  κια οι ΣΥΡΙΖΑΙοι είναι σκληρά καρύδια και το δείχνουν. Απόδειξη η ανάρτηση του Ηλία Γρηγόρη που το τονίζει ξεκάθαρα: 

Στήριξη σε Πελετίδη και Αλεξόπουλο είναι ίση με στήριξη στον Κούλη και το φωνάζει:
 
«Όποιος ψηφίζει Ρώρο, ψηφίζει ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ!!! Όποιος ψηφίζει Πελετιδη (ΚΚΕ) και Αλεξόπουλο (ΚΙΝΑΛ), ψηφίζει ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»!



Να χτυπατε τον κωλο σας κατω!!! Στο δευτερο γυρο στις δημοτικες εκλογες στην Πατρα, θα μπουν οι Πελετιδης και Ρωρος!!! Ο Πελετιδης σαν πρωτος και ο Ρωρος σαν δευτερος....Δεν εχετε μονον εσεις δημοσκοπησεις...Εχουμε και εμεις!!! Και εμεις απευθυνομαστε στην εκλογικη δεξαμενη του ΣΥΡΙΖΑ.... Οποιος ψηφιζει Ρωρο, ψηφιζει ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ!!! Οποιος ψηφιζει Πελετιδη(ΚΚΕ) και Αλεξοπουλο(ΚΙΝΑΛ),ψηφιζει ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Αλλωστε η μιση σημερινη(29 Μαρτιου) δημοσκοπικη δυναμη του Αλεξοπουλου ειναι Πατρινοι Δεξιοι!!!!Φωτια στη τοπικη Νεα Δημοκρατια....ΑΡΑ, για τους Πατρινους ψηφοφορους του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφος στο ΡΩΡΟ σημαινει ψηφος στον ΤΣΙΠΡΑ!!!!ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: