ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Με τον συνδυασμό Απ. Κατσιφάρα ο Μιχ. Σιδηρόπουλος

Με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Απόστ. Κατσιφάρα, θέτει υποψηφιότητα ο  Μιχ. Σιδηρόπουλος, συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.


Σηματοδοτεί την επόμενη ημέρα της εμπέδωσης στην κοινωνία, της προσπάθειας και ανάγκης για την δημιουργία του αντιδεξιού, αντινεοφιλελεύθερου προτάγματος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ!


Με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Απόστ. Κατσιφάρα, θέτει υποψηφιότητα ο  Μιχ. Σιδηρόπουλος, συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, που γι αυτό τον σκοπό απαλλάχτηκε των καθηκόντων του προσωρινά, προκειμένου να αφεθεί απερίσπαστος στον προεκλογικό αγώνα που ήδη άρχισε, ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών Α΄ και Β΄ βαθμού, καθώς και ευρωεκλογών, στα τέλη του Μάη. 

Η συμμετοχή του Μιχ. Σιδηρόπουλου, σηματοδοτεί την επόμενη ημέρα της εμπέδωσης στην κοινωνία, της προσπάθειας και ανάγκης για την δημιουργία του αντιδεξιού, αντινεοφιλελεύθερου προτάγματος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στην αυξανόμενη ισχύ της Ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Και όλα αυτά, βάζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας των φτωχότερων στρωμάτων σε προτεραιότητα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αριστεράς με τις διάσπαρτες δυνάμεις της Κεντροαριστράς και με την πεποίθηση ότι η ισότιμη συνεργασία μπορεί να παραγάγει θετικά αποτελέσματα, καθώς θα έχει αλλάξει ο άξονας της αντιπαράθεσης με την συγκρότηση των δύο πόλλων. 

Έτσι από την εποχή του δικομματισμού και της άγονης αντιπαράθεσης, θα προχωρήσουμε ως λαός στην συνθετική λύση των προβλημάτων στην τοπική αυτοδιοίκηση, μέσα από το εκλογικό σύστημα της  απλής αναλογικής, που απαιτεί την συνεργασία σε αυτοδιοικητικό επίπεδο και με την συγκρότηση των δύο πόλων.

Από την μία πλευρά θα είναι οι δυνάμεις της συνεργασίας Αριστεράς-Κεντροαριστεράς με πρόταγμα την υπεράσπιση της κοινωνίας των αδυνάτων και από την άλλη πλευρά θα βρίσκεται η Δεξιά-Κεντροδεξιά με όλες τις εκφάνσεις της να υπερασπίζεται τα αρπακτικά του δημόσιου τομέα και της καταβαράθρωσης της Οικονομίας, τους θιασώτες των σκανδάλων, των υπουργών που εγκλημάτησαν κατά της κοινωνίας και ακόμη σήμερα η ΝΔ επιμένει στην θωράκισή τους, έστω και μέσω Συντάγματος, καθώς μόλις χθες έδειξαν στην ψηφοφορία του Κοινοβουλίου, ότι σκοπός της ήταν η πάσι θυσία διατήρηση ή υπονόμευση των διαδικασιών για την κατάργηση του επαίσχυντου  άρθρου 86, περί ευθύνης υπουργών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: