ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΝΔ: Μεταξύ ακροδεξιάς Πολιτικής και παιδεραστίας!




Οι ακραίοι βρήκαν στέγη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. - Συμμετέχει και ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.- Μαζί του και η Νίκη Τζαβέλλα του ΛΑΟΣ!



Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, θα τεθεί υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Να ελπίσουμε ότι θα καταγράψει τις μετεκλογικές σεισμικές αναταράξεις στην ΝΔ, μετά και το ξέπλυμα του Κυρ. Μητσοτάκη προς τους ακροδεξιούς συνυποψηφίους του;

Γιατί για τις προεκλογικές αναταράξεις ούτε λόγος να γίνεται. Τους φθάνει το σκάνδαλο της παιδεραστίας που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ΝΔ, με τον παιδεραστή εξ απορρήτων του Κούλη, που ισχυρίζεται ότι γνωρίζεται μαζί του επί σαράντα χρόνια, από τότε που ήσαν... συμμαθητές με κοντά παντελονάκια. Αλλά ο Κούλης ουδέν άκουσε!

Γι αυτό και ανέλαβε την ηγεσία της ομάδας της εσωκομματικής προεκλογικής καμπάνιας, που ώθησε τον Κούλη μέχρι την κορυφή της ΝΔ. Τρεις μήνες μετά τον προωθεί στην Μολβαβία, ως εκπρόσωπο της ΕΕ, με την κάλυψη του ΟΗΕ. Δικαιολογημένη και  η πίκρα του Νίκου Γεωργιάδη! Που νιώθει εγκαταλειμμένος.

Αλλά τι κακό κι αυτό; Ποιος το περίμενε πως θα έρχονταν η ημέρα που στο άκουσμα του ένδοξου ονόματος του αντιπροέδρου της ΝΔ, το αυτί του ωτακουστή, θα έψαχνε την ιδιαίτερη χρειά που θα τον καθοδηγούσε προς τον Νίκο Γεωργιάδη, τον παιδόφιλο ή στον Άδωνι Γεωργιάδη τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο!

Εν ολίγοις μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης! Ή κατά το πιο λαϊκό, μεταξύ Πολιτικής και παιδεραστίας!

Αλλά επειδή ο λόγος γίνεται για τις σεισμικές αναταράξεις, που θα υποχρεώνονταν, ως είθισται, να ερευνήσει ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, ο αγαπητός των βοθροκάναλων, κολλητών της ΝΔ, που κατά την Σωκράτειο ρήση: «Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα», αναταράξεις που προέρχονται πιθανόν από την λουτρική περιποίηση της ακροδεξιάς, θα πρέπει να γνωρίζει για παράδειγμα την προέλευση της συνυποψηφίας του  κας Νίκης Τζαβέλα, την οποία προϋπάντησε  στο σαλόνι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με twitter, ο αντιπρόεδρος Άδ. Γεωργιάδης, που ως υποψήφια του Γιώργου Καρατζαφυρέρ το 2009-2014 διέπρεψε, ενώ το Μάιο του 2014,  με αφορμή το Μακεδονικό έστελνε το μισαλλόδοξο διαδικτυακό μήνυμα:

«Όσοι μιλούσαν σλαβικά, τους παρελάμβανε η Χωροφυλακή και μετά από ένα μπερτάχι, δεν ξαναμιλούσαν σλαβικά. Έτσι γίναμε ένα έθνος, μία γλώσσα, μία θρησκεία. Και αποφύγαμε τις περιπέτειες του μωσαϊκού των υπολοίπων Βαλκανίων. Καλώς ή κακώς».

Και καλώς τα θυμηθήκαμε όλα αυτά, γιατί ήρθαν να επιβεβαιώσουν τον Γιώργο Λιάνη, του ΠΑΣΟΚ, που πρόσφατα μιλώντας για το Μακεδονικό, στον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη της ΕΡΤ, στην εκπομπή Πρώτη Ματιά, με αφορμή την Συμφωνία των Σκοπίων, έριξε το ανάθεμα στην δεξιά κρατική πολιτική που ασκούσαν τα όργανα της Χωροφυλακής κατά των πολιτών των χωριών γύρω από τις ελληνικές  Πρέσπες, οι οποίοι καθώς ζούσαν εκεί από πολλές γενεές πριν τον διαμοιρασμό της  Μακεδονίας με την Συνθήκη του Βουκουρεστίου το 1913, με την λήξη των Βαλκανικών πολέμων, δεν έπεται ότι ξέχασαν το δικό του γλωσσικό ιδίωμα.

Και ωστόσο ένοιωθαν  Έλληνες, που πλήρωναν φόρους, πήγαιναν στο Στρατό, αλλά αυτά δεν αρκούσαν στην Δεξιά μιλιταριστική τάξη, που κάθε τόσο περικύκλωνε τα χωριά, με στρατό και κάποτε με άρματα μάχης (επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ) και έβαζαν τους πολίτες να ορκίζονται με την χείρα υψωμένη ότι είναι Έλληνες! Και να το μπερντάχι, να ο αποκλεισμός, μέχρι που απελπισμένοι πήραν τα μάτια τους κι έφυγαν για τον Καναδά, αφήνοντας έρημα τα παραμεθόρια αυτά χωριά!

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάνης, βουλευτής της περιοχής τότε, στις Πρέσπες, θυμήθηκε περιστατικό σε κάποιο τοπικό πανηγύρι, όπου τα άρματα μάχης κύκλωσαν τους πανηγυρίζοντες   με το δικό τους γλωσσικό ιδίωμα και με την προκλητική παρουσία των αρμάτων άσκησαν τρομοκρατία.

Κι επειδή ήταν φανερά τα σημάδια θα επέρχονταν σύρραξη, ο ίδιος πλησίασε τον αρχηγό της ύλης και τον ρώτησε πως αυτή η παρουσία στρατιωτικού σώματος, χωρίς προειδοποιητική ανακοίνωση για πραγματοποίηση άσκησης;  Και η απάντηση του αξιωματικού ήταν: «Έχω δικαίωμα να μπαίνω όπου και όπως θέλω στις ελληνικές Πρέσπες»!

Έλληνας αυτός, μη Έλληνες οι κάτοικοι που ζουν εκεί από αιώνες πριν, δηλαδή. Και η σύρραξη αποφεύχθηκε χάρη στην ενημέρωση και ακολούθως στην επέμβαση της Υπ. Εξωτερικών (τότε Ντόρας Μπακογιάννη)!

Κλείνω με αυτά και θυμίζω:

Μαζί του ο κ. Τσελέντης, θα έχει ως υποψήφιο και τον Γ.Γ. της Δράσης του Στέφ. Μάνου, τον Γιάννη Ανδρουλάκη, που είναι ζηλωτής «ενός κράτους μικρού, δίκαιου, αμερόληπτου και αποτελεσματικού» και συνακόλουθα, κράτος που θα επιδείξει ενδιαφέρον μόνον για όσους «σκεπάζει το κεραμίδι μας». Ή όπως το έλεγε ο αοίδιμος Χριστόδουλος «μόνον για Χριστιανούς» ή η φασιστική ΧΑ «αιμοδοσία μόνον για Έλληνες». Το λένε και αλλιώς αυτό: Εθνικισμός ή Εθνοκεντρισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: