ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Πλήττεται η πολιτική του Υπ. Υγείας στον Άγ. Ανδρέα





Στον «αέρα» βρίσκονται οι Καθαρίστριες - Έρχονται κινητοποιήσεις!

Με δύο γραμμές εμφανίζονται Νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας κ. Σερεμέτης, όσον αφορά το μέλλον των εργαζομένων στην καθαριότητα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Τούτο προκύπτει από τις επαφές που είχαν με τους δύο επικεφαλής της 6ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου, καθώς ο κ. Νικολόπουλος διαβεβαίωνε  σήμερα την τριμελή αντιπροσωπεία  των καθαριστριών, που τον επισκέφθηκε πως έχουν παραταθεί οι Συλλ. Συμβάσεις τους και από τις αρχές Ιανουαρίου 2019 θα διαγωνισμός, όπου θα τεθούν κριτήρια για προσλήψεις εκτάκτων , με τα οποία θα καθορίζονται 7 μόρια για τους προσλαμβανόμενους από τον ιδιωτικό τομέα και 9 μόρια για τους προσλαμβανόμενους από τον δημόσιο.
Και τούτο διότι όπως έχει τονισθεί και στο παρελθόν θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία στα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Αντιθέτως ο Πρόεδρος του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας σε επαφή του με τις εργαζόμενες και με την παρουσία εκπροσώπου του πανελλαδικού σωματείου η Ένωση» ισχυρίστηκε ότι θα κάνει χρήση απόφασης του Υπ. Υγείας και τέλος Απριλίου 2019 που τερματίζονται οι Συλλ. Συμβάσεις των καθαριστριών θα επιλέξει από επικουρικές εργαζόμενες γενικών καθηκόντων.
Στο μεταξύ από τις 15 έως τις 30 Οκτωβρίου ανοίγουν οι διαδικασίες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ από την οποία προτίθεται να προσλάβει τις επικουρικές ο κ. Σερεμέτης.
Μετά από αυτήν την ασάφεια αναμένεται νέα επίσκεψη των καθαριστριών στον κ. Νικολόπουλο της 6ης ΥΠΕ την προσεχή Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου για το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης, που είναι εις γνώση του Υπουργείου. Και εάν δεν ευοδωθούν τα αιτήματα των εργαζομένων αναμένεται παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Υγείας στην Αθήνα και επαφή με την ηγεσία του.
Από τα παραπάνω φαίνεται πως η πολιτική του Υπ. Υγείας για την στελέχωσης του τομέα καθαριστριών στον Άγ. Ανδρέα, βάλλεται εκ των έσω, με το πρόβλημα που δημιουργείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: