ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ριζούλης - Αναγνωστοπούλου παρέστησαν στα Καλάβρυτα

Με φόντο το σχολείο του Ολοκαυτώματος.
Έκαναν απονομή στους νικητές του Δρόμου Θυσίας Καλαβρύτων
 
Την Κυριακή, 10/12, οι βουλευτές, ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Ανδρ. Ριζούλης παρακολούθησαν τον αγώνα Θυσίας στα Καλάβρυτα, όπου μετείχαν στη βράβευση των νικητών και των νικητριών,  που διοργανώνεται επί πολλά χρόνια, αλλά τα τελευταία με μεγάλη συμμετοχή, στη μνήμη του Ολοκαυτώματος του 1943, από τις ναζιστικές δυνάμεις.  
 
Οι δύο βουλευτές επισκέφθηκαν το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, όπου θαύμασαν τα σηξμαντικά εκθέματα που θυμίζουν το τραγικό γεγονός.   
 
Μετά τις εκδηλώσεις η Σία Αναγνωστοπούλου επισκέφθηκε τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στην ταβέρνα Πλάτανος, όπου παραβρέθηκε στο μεσημεριανό γεύμα. Έκανε μαζί τους συζήτηση και αντάλλαξε ιδέες, ενώ νωρίτερα είχε επισκεφθεί παρέες καλαβρυτινών στελεχών.
 
Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου με παρέα νεολαίων ντου ΣΥΡΙΖΑ, στην καλαβρυτινή ταβέρνα Πλάτανος.
 
Την προηγούμενη ημέρα Σάββατο, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Πλανητέρο Κλειτορίας. 
 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: