ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Οικονομικοί μετανάστες και άμοιροι τρεις Αιγύπτιοι



Φωτογραφία αρχείου.
Παραφράζοντας την ελληνιή παροιμία για την μοίρα των φτωχών, θα μπορούσαμε  να μιλήσουμε για τον μη νόμιμο αλλοδαπό και τη μοίρα του. Τρεις αλλοδαποί που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας, κατέληξαν στην Σαντορίνη να ασχολούνται σε παράνομες  εργασίες προκειμένου να επιβιώσουν. 


Για νόμιμη αμοιβή, ούτε λόγος να γίνεται. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου την 9-12-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στο νησί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, οι τρεις υπήκοοι Αιγύπτου, ηλικίας 26, 36 και 49 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες. 

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα μας είναι πολύ πιθανό να απελαθούν αφού πρόκειται περί οικονομικών μεταναστών και η Υπηρεσία Ασύλου συνήθως δεν ανταποκρίνεται σε αιτήμα αυτούτου τύπου. 

Αυτό είναι το λιγότερο. Το πιο σοβαρό είναι ότι η παράνομη έξοδος από την χώρα της Αιγύπτου τιμωρείταο πολύ αυστηρά αππο τις αρχές, που φθάνουννα επβάλλουν πολύχρονες φυλακίσεις.
Όπου φωτχός κια η μοίρα του. Από τα πέρατα της γης μέχρι τα μέρη μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: