ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Πάτρα: Με μία πορεία Πελετίδη ξεχνιούνται οι ευθύνες



Ο Κ. Πελετίδης συζητεί με νοικοκυρά. Το στιγμιότυπο από την λαϊκή αγορά Της Τρίτης, σήμερα στη συνοικία Αγ. Παρασκευής.
 


Περιοδείες προετοιμασίας στις λαϊκές αγορές και τις συνοικίες της Πάτρας


Με μία πορεία Πελετίδη ξεχνιούνται οι ευθύνες της δημοτικής Αρχής για την κατάντια της Πάτρας, που βρόμισε από το σκουπιδαριό, πεζοδρόμιο δεν έχει περπατήσει ο δημότης και οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες!

Με τα παραπάνω υπόψη και με σκοπό την φυγή προς τα εμπρός απ' τα προβλήματα, το σύστημα που διοικεί την Μαιζώνος βρήκε τον γνωστό ρυθμό του. 

Με μία πορεία ξεχνιέσαι!

Για την πορεία της Παρασκευής 9 Δεκέμβρη,  ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μαζί με τον Πρόεδρο Δημήτρη Αναγνωστόπουλο και διαμερισματικούς συμβούλους του Ανατολικού Διαμερίσματος, περιόδευσαν στην λαϊκή αγορά της Αγίας Παρασκευής.

Επίσης, στα καταστήματα του κέντρου της Πάτρας περιόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς, με διαμερισματικούς συμβούλους.

Επίσης η δημοτική αρχή πραγματοποιεί τις παρακάτω περιοδείες και εξορμήσεις:

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
-Στις 4.30 περιόδευσαν στο Νότιο Πάρκο και στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, και ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Μελάς.
-Στις 10 μ.μ. ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Μελάς, επισκέφθηκαν τους εργαζόμενους, στο γκαράζ του Δήμου.

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
-Στις 7.30 π.μ. ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, θα περιοδεύσουν στην ΔΕΥΑΠ και θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους. Στις 9.30 π.μ. θα συναντηθούν με τους σπουδαστές μαθητείας του ΟΑΕΔ.
-Στις 10.30 π.μ., ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, θα μεταβούν στην λαϊκή αγορά της Αγίας Βαρβάρας.
-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στον Πολιτιστικό Οργανισμό και στο Καρναβάλι, οι Πρόεδροι του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πάτρας - Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος. 
-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου (ΚΟΔΗΠ), ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΚΟΔΕΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης και Ελένη Μπιρλή.
-Στις 12.30 μ.μ. ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Ανδρέας Τερζής, θα περιοδεύσουν στο ΔΗΠΕΘΕ και θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους, ενώ στη συνέχεια θα έχουν συνάντηση με τους μαθητές της Δραματικής Σχολής.
-Στις 5.30 το απόγευμα, θα περιοδεύσουν στα Ζαρουχλέικα ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς.

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
-Στις 4.30 μ.μ. θα περιοδεύσουν στο ΠΕΑΚ και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
-Στις 7 π.μ. ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Πελεκούδας θα επισκεφθούν τους εργαζόμενους στον Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.
-Στις 8 π.μ. θα επισκεφθούν το Καρναβαλικό Συνεργείο, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πάτρας - Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος.
-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στην λαϊκή αγορά των Προσφυγικών, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος και διαμερισματικοί σύμβουλοι του Κεντρικού Διαμερίσματος.
-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στις Υπηρεσίες του Δήμου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μελάς και Διονύσης Πλέσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: