ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Αθλιότητα εργατοπατέρα του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας

Από την επίσκεψη του υπ. Υγείας στο Νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας Πάτρας.
 

 

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Αν. Ξανθού, βάλει κατά των καθαριστριών που τον υποδέχτηκαν με λουλούδια!

«...Κλείνοντας, δοθείσης της ευκαιρίας να πούμε ότι οι 3 καθαρίστριες από τις 40 που υπηρετούν στο Νοσοκομείο με τις γνωστές συμβάσεις, δεν εκφράζουν τους Εργαζόμενους...».
Με αυτήν την αναφορά, που συνιστά συνδικαλιστική αθλειότητα, ο γνωστός Πρόεδρος του «Ιπποκράτη» επιτίθεται εκ νέου κατά των καθαριστριών, οι οποίες φοβούμενοι του μπούλινγκ που ακείται από τους εργατοπατέρες αποφεύγουν την σύγκρουση μαζί τους! 
Ο γνωστός επαγγελματίας συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ, των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας ξαναχτύπησε! Κρυβόμενος πίσω από το ΔΣ του Σωματείου εξέδωσε ανακοίνωση, που εξηγεί πόσο... αρμαγεδών ήταν η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Α. Ξανθού, στο Νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας, που εξήγγειλε από την Πάτρα την πρόσληψη 4.000 χιλιάδων γιατρών στο ΕΣΥ.
Ο συνδικαλιστής που κατηγορείται από τις καθαρίστριες ότι έμενε απαθής κατά την διάρκεια πρόσδεσής τους στην γαλέρα των ιδιωτών που είχαν αναλάβει την καθαριότητα του ιδρύματος, ξαφνικά μετά την εξαγγελία της κυβέρνησης ότι επιτρέπει την ΣΣΕ με τις καθαρίστριες απευθείας, παραμερίζοντας τους ιδιώτες, το έπιασε το συνδικαλιστικό του και καταφέρθηκε ενατίον των καθαριστριών!
Επόμενος στόχος του  η επίσκεψη του Υπ. Υγείας! Με αφορμή λοιπόν την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στην Πάτρα την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου το Σωματείο "Ιπποκράτης" του οποίου τυγχάνει πρόεδρος, έδωσε την παρακάτω εξήγηση, υπό τύπον ανακοίνωσης.
Μεταξύ άλλων, ο κολλητός του Γιωργάκη Παπανδρέου, συνδικαλιστής του βαθέως ΠΑΣΟΚ, επαναστάτησε και ώς άλλος ποπολάρος,  μιλάει για μνημονιακό υπουργό, όταν είναι γνωστό ότι στα μνημόνια μας έμπασε ο σύντροφός του.

Ενδεικτικό είναι το παρακάτω:

«οι εργαζόμενοι κατακρίνοντας παράλληλα και  την απαράδεκτη-την προκλητική για Εργαζόμενους κίνησή τους να προσφέρουν λουλούδια σε έναν  μνημονιακό Υπουργό, μιας προσκυνημένης κυβέρνησης που καταδυναστεύει και ξεπουλάει καθημερινά ολοένα και πιο πολύ, τους Εργαζόμενους και  γενικά τους Έλληνες πολίτες και την χώρα μας».
«O  Κος  Ξανθού καθόλου τυχαία, επέλεξε ως Υπουργός Υγείας  να επισκεφθεί την πόλη μας, τα Νοσοκομεία της περιοχής μας, την εβδομάδα της διεξαγωγής του Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, όπου οι Συνδικαλιστές ως γνωστόν συμμετείχαν σ΄ αυτό.

Και αυτό γιατί;
Επειδή φοβόταν την κατακραυγή λόγω της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής που ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ότι έχει απομείνει από την λειτουργία των Νοσοκομείων, τα οποία δυστυχώς αξίζει να επισημάνουμε συνεχίζουν να στενάζουν κάτω από την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ και όχι μόνον, που και αυτή η κυβέρνηση δυστυχώς εφαρμόζει».

Φυσικά ο συνδικαλιστής Πετρόπουλος, περί αυτού πρόκειται, δεν ξυμαται πως στο Συνεδριο της ΑΔΕΔΥ ηνκατακραυγή έπεσε  εναντίον των συνδικαλιστών, που με την ξεφτίλα της προσφυγής στην Αστυνομία μετέτρεψαν σε αστυνομικό θρύλερ το Συνέδριο»!

Και αφού μίλησε ως... Πελετίδης για προσλήψεις στο Νοσοκομείο, καταλήγει:

«Έτσι λοιπόν ευθέως θα πούμε ότι σ΄ αυτήν την φάση, αυτή η εντελώς αψυχολόγητη επίσκεψη του Υπουργού στην περιοχή μας, ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΥΣΙΑ και δυστυχώς ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ
ΗΛΘΟΝ-ΕΙΔΟΝ και ΑΠΗΛΘΟΝ

Άνθρακες δηλ ο αναμενόμενος θησαυρός και για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ που πριν λίγες ημέρες, ξεπερνώντας ακόμη και τον Υπουργό Υγείας, μιλούσαν για μεγάλα κυβερνητικά επιτεύγματα στο χώρο της Υγείας.

Κλείνοντας, δοθείσης της ευκαιρίας να πούμε ότι οι 3 καθαρίστριες από τις 40 που υπηρετούν στο Νοσοκομείο με τις γνωστές συμβάσεις, δεν εκφράζουν τους Εργαζόμενους, οι οποίοι βεβαίως όπως προαναφέρουμε παρά τις πιέσεις και παρεμβάσεις για να παραβρεθούν στον Υπουργό, γύρισαν την πλάτη τους και στον Υπουργό και στη Διοίκηση, τους αγνόησαν, κατακρίνοντας παράλληλα και  την απαράδεκτη-την προκλητική για Εργαζόμενους κίνησή τους να προσφέρουν λουλούδια σε έναν  μνημονιακό Υπουργό, μιας προσκυνημένης κυβέρνησης που καταδυναστεύει και ξεπουλάει καθημερινά ολοένα και πιο πολύ, τους Εργαζόμενους και  γενικά τους Έλληνες πολίτες και την χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: