ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δευτέρα αναλαμβάνει ο Γ. Γιαννόπουλος ΓΓ Υπ. Υγείας

Αναβαθμισμένος ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ήδη βρίσκεται στην Αθήνα και τα πρώτα σχέδια δράσης του, που έχουν τεθεί επί τάπητος, αφορούν την ενεργοποίηση του ΚΕΣΥ!

Μέχρι τον ορισμό του αντικαταστάτη του στην 6η ΥΠΕ, χρέη διοικητή θα εκτελεί ο υποδιοικητής Δημήτρης Κωστακιώτης

 
Από Δευτέρα αναλαμβάνει ο Γιώργος Γιαννόπουλος στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, αναβαθμιζόμενος, ενώ ήδη βρίσκεται στην Αθήνα και τα πρώτα σχέδια δράσης του έχουν τεθεί επι τάπητος! Με πρώτο και κύριο την ενεργοποίηση του ανασυγκροτημένου ΚΕΣΥ. 

Παράλληλα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού για την τοποθέτηση του μέχρι πρότινος διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέλαβε το 2015 τα «ηνία» της 6ης ΥΠΕ και από την ηγεσία του υπουργείου εκτιμήθηκε ότι παρουσίασε σημαντικό έργο στην προσπάθεια της ανασυγκρότησης του ΕΣΥ στη Δυτική Ελλάδα γι’ αυτό και ο αρμόδιος υπουργός τον αναβαθμίζει τοποθετώντας τον σε μια θέση «κλειδί» όπως είναι αυτή του Γ.Γ. 

Η εκτίμησε που χαίρει ο κ. Γιαννόπουλος στην πολιτική ηγεσία φάνηκε και κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Ξανθού στην Πάτρα καθ’ όλη τη διάρκεια της οποίας ο υπουργός τον είχε δίπλα του, ζητούσε την γνώμη μου και συζητούσε μαζί του πιθανές λύσεις στα προβλήματα που του μετέφεραν οι φορείς με τους οποίους συναντήθηκε.

Ο ίδιος ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας με συνεργάτες του, σημειώνει ότι η σχέση και η επικοινωνία που αναπτύχθηκε με όλους τους εμπλεκόμενους με τον χώρο της δημόσιας υγείας στην περιοχή όσο βρισκόταν στην 6η ΥΠΕ θα συνεχιστεί, με στόχο την προώθηση και την αντιμετώπιση των ζητημάτων που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. 

Παράλληλα χαρακτηρίζει εξαιρετικά απαιτητική τη νέα θέση που αναλαμβάνει θεωρώντας ότι η εμπειρία που αποκόμισε από την παρουσία του στην 6η ΥΠΕ θα του φανεί χρήσιμη στην εκτέλεση των νέων του καθηκόντων.

Την θέση του Γιώργου Γιαννόπουλου αναμένεται να καλύψει στέλεχος από το Νομό Ιωαννίνων. Μέχρι τον ορισμό του αντικαταστάτη του χρέη διοικητή θα εκτελεί ο υποδιοικητής Δημήτρης Κωστακιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: