ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Το Σάββατο η εκδήλωση του ΣΦΕΑ για την επέτειο

Ο Πατρινός αντιδικτατορικός αγωνιστής Δημ. Κώης, καταγόμενος από του Σκούρα Πατρών, που υπήρξε και ΕΠΟΝίτης, μπροστά στα διπλώματα που του έχει απονείμει η Πολιτεία για την αντιστασιασή του δράση.

 

Από την Πάτρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε να παραστεί, τον Δημ. Κώη, ΕΠΟΝίτη και αγωνιστή της οργάνωσης ΔΕΚΑ


"Σε πολύ καλό δρόμο" η προσπάθεια δημιουργίας μουσείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - "Πολλά προβλήματα παραμένουν, ενώ η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων συνεχίζεται και η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι γεγονός. Τα μέλη του ΣΦΕΑ είναι φυσιολογικό να επαγρυπνούν και τώρα", τονίζει μεταξύ άλλων η διοίκηση του Συνδέσμου Εξορισθέντων Φυλακισθέντων Αντιστασιακών 

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή του για την κατάρρευση της δικτατορίας στις 24 Ιουλίου εξήγγειλε χθες ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξόριστων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ) σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία μίλησαν ο αντιπρόεδρος Σπύρος Χαλβατζής και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιάννης Ξαρχουλάκος.

Σημειώνεται ότι από την Πάτρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε να παραστεί τον 90χρονο Δημ. Κώη αγωνιστή της οργάνωσης ΔΕΚΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΕΑΤ-ΕΣΑ (στο Πάρκο Ελευθερίας) το ερχόμενο Σάββατο, στις 7.30 μ.μ. Εκ μέρους του ΣΦΕΑ θα μιλήσουν ο πρόεδρός του Κώστας Μανταίος και θα χαιρετίσει εκπρόσωπος του Συλλόγου Αντιστασιακών Κύπρου, ενώ έχουν προσκληθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων. Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από το μουσικό σύνολο του Δήμου Αθηναίων. Συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης θα είναι η ΕΡΤ.

Παράλληλα, τα μέλη του ΣΦΕΑ επανέλαβαν την πάγια θέση του, ότι ο σύνδεσμος “δεν είναι μόνο σύλλογος διατήρησης ιστορικής μνήμης, αλλά συγχρόνως επιδιώκει να έχει, όπου χρειάζεται, παρουσία στα γεγονότα που διαδραματίζονται”, όπως έκανε στη δίκη της Χρυσής Αυγής ή με την εκδήλωση συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο από την πολιτική της λιτότητας ελληνικό λαό. 

“Πολλά προβλήματα παραμένουν, ενώ η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων συνεχίζεται και η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι γεγονός. Τα μέλη του ΣΦΕΑ είναι φυσιολογικό να επαγρυπνούν και τώρα”. Οι απόψεις αυτές, σημείωσαν οι ομιλητές, θα διατυπωθούν με την ομιλία του προέδρου και στην εκδήλωση της επετείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: