ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης Τσοχατζόπουλου

Άκης-Μπένι. Οι... αδελφοποιητοί!


Απορρίφθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η αίτηση αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Υπέρ της απόρριψης του αιτήματος τάχθηκε και η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία στην εισήγησή της υποστήριξε ότι, είναι ύποπτος τέλεσης διάπραξης νέων αδικημάτων.
 

«Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, ο πρώην Yπουργός συμμετείχε σε μια οργάνωση με ένα περίπλοκο δίκτυο εξωχώριων εταιρειών και τραπεζικών λογαριασμών και αν βγει από τη φυλακή είναι πιθανό να διαπράξει νέο "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος". Η επιβολή περιοριστικών όρων δεν κρίνεται επαρκής» είπε χαρακτηριστικά η Εισαγγελέας, προσθέτοντας πως, τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο πρώην Yπουργός μπορούν να αντιμετωπιστούν εντός της φυλακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: