ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Δείτε το έγγραφο της συγκάλυψης που επιχειρήθηκε





 
Ο Άδωνις είναι ρατσιστής ακροδεξιός και δεν ντρέπεται! Ούτε και για το σκάνδαλο των Παγκόσμιων Αγώνων Στίβου ΑΘΗΝΑ 1997



Αν τον ρωτήσεις θα σας πει ότι δεν είναι ρατσιστής, ούτε μισαλλόδοξος. Φιλόδοξος είναι, αλλά ατύχησε λόγω ολισθηρότητας. ΜΙκρολοαμόγιο ναι, διότι στις 25 Σεπτεμβρίου 2014 ηγήθηκε πρότασης που έγινε νόμος αντισυνταγματικός, εκρίθη  το 2015, για την κάλυψη του σκανδάλου των Παγκόσμιων Αγώνων Στίβου ΑΘΗΝΑ 1997. Σε αυτή την ευάρεστη ενέργειά του ο Άδωνις είχε συνενόχους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δήμα Πύρρο, Κώστα Σκανδαλίδη, Γιάννη Κουτσούκο, Γιάννη Δημαρά, Άννα Καραμανλή και Σταυρούλα Ξουλίδου!

Με αυτή την πρόταση "ξελάσπωνε" τους διοργανωτές των Αγώνων και τους... "σκανδαλιάρηδες"  μεταξύ των οποίων οι Β. Σεβαστής Γ. Βασιλακόπουλος, που δηλώνουν ότι στηρίζουν την πορεία του Κ. Πελετίδη κατά της κυβέρνησης.

Ήρθε στα πράματα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το 2015 ο Επίτροπος που ζήτησε τα παραστατικά των Αγώνων τους καταλόγισε το χρηματικό ποσό που δεν δικαιολόγησαν!

Τώρα ο μισάνθρωπος Άδωνις, που επίσης ήταν υπερήφανος να απολύει Ελληνες συνανθρώπους του γιατί δεν ήθελε να του παιίρνει την δόξα ο  Τόμσεν, έσφαξε το βιος την Ελλήνων απο τα Ταμεία με το PSI και έστειλε στην ανεργία και την φτώχεια το 30% των Ελληνων, ---ουτέ τους «συναδέλφους» του Μικρομεσαίους δεν δίστασε να στείλει στα λουκέτα, χωρις να κουνήσει βλέφαρο- ξερνά τον ρατσισμό του, ως γνήσιος ακροδεξιός!

Μιλάει για ισλαμική αθλιότητα, όταν μόλις το πρωί ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, μέσω της ΕΤ1 καταδίκαζε τα εγκλήματα στις Βρυξέλλες και ο Δημ. Βίτσας έκανε έκκληση να μην σπεκουλάρουν από την αντιπολίτευση, αλλά...

Ούτε ντροπή, ούτε τσίπα!

Αυτό είναι το έγγραφο της συγκάλυψης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: