ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Δέσμιες οι ηγεσίες ΝΔ - ΠΑΣΟΚ από Σαμαρά- Βενιζέλο

Η πολιτική Αλ Καπόνε της κυβέρνησης Σαμαρά, βρήκε σύμμαχο τον Ευ. Βενιζέλο και  από κοινού επέβαλαν στον ελληνικό λαό μέτρα δέσμευσης για το μέλλον του, που τώρα τα βρίσκει μπροστά της η σημερινή κυβέρνηση και είναι υποχρεωμένη να τα ακυρώσει. (Η φωτ. αρχείου είναι από τις φιλάνθρωπες δράσεις του αρχιγκάνκστερ, στα χρόνια της αμερικανικής οικονομικής κρίσης του 1929).


Πολιτική Καπόνε
για Κυριακούλη

Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Όμηροι του βεβαρημένου, όχι μόνο πολιτικά, διαπλεκόμενου παρελθόντος των κομμάτων τους αποδεικνύονται οι σημερινοί ηγέτες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ επί ποινή ακυρώσεώς τους. Μετά την επιστολή του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ. Τσιρώνη προς την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τον "βίο και την πολιτεία" του επιχειρηματία Α. Βγενόπουλου, ο πρώην υπουργός Ν. Σηφουνάκης με επιστολή του στη Φ. Γεννηματά αφήνει αιχμές για τις σχέσεις του πρώην προέδρου του κόμματος με τον επιχειρηματία, τις οποίες ο Ευ. Βενιζέλος ουσιαστικά επιβεβαιώνει σε απάντησή του προς την κυβέρνηση.

Η πολιτική Αλ Καπόνε της κυβέρνησης Σαμαρά, βρήκε σύμμαχο τον Ευ. Βενιζέλο και επέβαλαν στον ελληνικό λαό μέτρα δέσμευσης για το μέλλον του, που τώρα τα βρίσκει μπροστά της η σημερινή κυβέρνηση και είναι υποχρεωμένη να τα ακυρώσει, διερχόμενη εν μέσω μνημονιακών πιέσεων και πέραν από αυτά τα μέτρα που συμφώνησε τον Αύγουστο του 2015, τα οποία όμως, αν και εκτός πλαισίου συμφωνίας, το ΔΝΤ πιέζει για να επιβληθούν ως μέτρα δήθεν που έλαβε επιπροσθέτως από μόνη της η κυβέρνηση, ώστε στο σίγουρα αντιοικονομικό , την ευθύνη του κόστους να αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η κ. Γεννηματά δεν είναι η μόνη που νίπτει τας χείρας της. Η Ν.Δ. δήλωσε αδυναμία "να καταλάβει" το ερώτημα του Μαξίμου "ποιος παρενέβαινε στη Δικαιοσύνη για να αρχειοθετούνται οι υποθέσεις Βγενόπουλου", φοβούμενη πιθανότατα να έρθει αντιμέτωπη με οικεία πρόσωπα.

«Κάθε μέρα που περνάει από την αναβολή της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή, νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως, πολλαπλασιάζοντας τα αναπάντητα ερωτήματα και τις απορίες για τις ειδικές σχέσεις του παλιού πολιτικού συστήματος με οικονομικά συμφέροντα», αναφέρει η κυβέρνηση.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «μετά το σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού "Επίκαιρα" και την αποκάλυψη των επιστολών των κυρίων Σηφουνάκη και Τσιρώνη, όλοι καταλαβαίνουν για ποιο λόγο το σύστημα Μητσοτάκη – Σαμαρά – Βενιζέλου ενοχλήθηκε από την προσπάθεια του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να διασφαλίσει την σε βάθος διερεύνηση της υπόθεσης Βγενόπουλου».

Η κυβέρνηση καλεί «έστω και την ύστατη στιγμή τον κ. Βενιζέλο να δώσει εξηγήσεις για όσα του καταμαρτυρούν τα ίδια τα στελέχη του κόμματός του και τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον κ. Παπαγγελόπουλο».


Το περιοδικό «Επίκαιρα» έφερε στη δημοσιότητα τις επιστολές δύο στελεχών του ΠΑΣΟΚ –του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη προς την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, και του πρώην προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, Δημήτρη Τσιρώνη, προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλονται παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη υπέρ του Ανδρέα Βγενόπουλου σε μια σειρά υποθέσεων που αφορούσαν στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Η επιστολή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Σηφουνάκη, προς την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: