ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Με ανοιχτή συνέλευση η διαμαρτυρία για την κεραία


Από την διαμαρτυρία των κατοίκων Ζαρουχλεΐκων για την κεραία της Κοσμοτέ.


Με ανοιχτή συνέλευση στο χώρο προ του κτιρίου που φέρει την κεραία, στην οδό Θουκυδίδου 42, συνέχισαν σήμερα το απόγευμα οι κάτοικοι των Ζαρουχλεΐκων τον αγώνα τους την αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ από αύριο θα ακολουθήσουν συνελεύσεις  στα δημοτικά σχολεία της περιοχής, από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την συνέχιση ή όχι της συμμετοχής των παιδιών στις κινητοποιήσεις.
Στο μεταξύ χθες κατά την δυναμική διαμαρτυρία, άνω των διακοσίων ατόμων, που έλαβε χώρα το πρωί στην πλατεία, συμμετείχαν και διαμαρτυρήθηκαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του δημοτικών σχολείων 47ο, 18ο και 67ο και τα νηπιαγωγεία.
Επίσης συμμετοχή είχαν οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι Ταραμπούρα, Αγ. Βασιλείου, Αγ. Χαραλάμπους και διαμερισματικοί σύμβουλοι του Νοτίου Διαμερίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: