ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν στα Σύνορα

Με τους βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησαν και έθεσαν τα ερωτήματά τους, αυτοί που παραβρέθηκαν στην συνάντηση του Σαββάτου18-4-2015, στη συνοικία Σύνορα Πάτρας.

Ακολούθησε αναφορά στις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις και ειδικότερα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Πάτρας, όπως το θαλάσσιο μέτωπο, η ολοκλήρωση του οδικού άξονα από την  Πάτρα έως την Ολυμπία και την Τσακώνα.
Το ζήτημα της διέλευση της μίνι περιμετρικής, αν και δεν ανοίχθηκε εκ μέρους των ομιλητών, σε  ερώτημα που ετέθη, εντούτοις δεν απαντήθηκε, παρόλο που η κατασκευή της προχωρά με αργούς ρυθμούς, προκαλώντας συνεχή προβλήματα σε κατοίκους και επαγγελματίες, όπως προέκυψε πρόσφατα από την ενοποίηση των νησίδων στην πλ. Ταμπαχάνων, που απομονώνουν τη συνοικία Αγ. Παρασκευής και από το ετοιμαζόμενο βούλωμα της Τισσαμένους στη συνβολή της με την περιμετρική, που σημαίνει φυλάκιση της συνοικίας Ε βραιομνημάτων, εφόσον στη μελέτη δεν προβλέπεται διέξοδος των πολιτών.

Η εκδήλωση έγινε σε καφετέρια της περιοχής Συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: