ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η βοθρομονταζιέρα έπιασε "Κώτσο" τους συνταξιούχους!

Πάτρα: Καρδιοχτύπησαν για τη σύνταξη - Άδειο βρήκαν τον λογαριασμό - Ουρές στα ΑΤΜ  Κανονικά σήμερα, μετά το χθεσινό αλαλούμ, η πληρωμή συντάξεων του ΙΚΑ
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την Εθνική Τράπεζα Πατρών, στο υποκατάστημα της οδού Γούναρη. (Φωτογραφία από το Thebest.gr).
 
 
Είχε υπόψη της κυκλοφορία νομίσματος  με δύο όψεις, όπου στη μία θα φιγουράριζε η μορφή του "σωτήρα" Σαμαρά και στην άλλη του "ευεργέτη" Βενιζέλου!


Σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου θα πληρωθούν κανονικά σε όλους τους δικαιούχους οι συντάξεις του δημοσίου και του ΙΚΑ, που λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε στο σύστημα ΔΙΑΣ, βρήκαν ευκαιρία τα παπαγαλάκια της βοθρομονταζιέρας της Ρηγίλης να αναστατώσουν και να πιάσουν "Κώτσο" τους συνταξιούχους κατασκευάζοντας απίστευτες ειδήσεις, μέχρι και για κυκλοφορία διπλού νομίσματος. Προφανώς θα είχαν υπόψη τους νόμισμα με δύο όψεις, όπου στη μία θα φιγουράριζε η μορφή του "σωτήρα" Σαμαρά και στην άλλη του "ευεργέτη" Βενιζέλου!

 
Σύμφωνα λοιπόν με την χθεσινή ανακοίνωση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ οι συντάξεις του ταμείου ΤΑΠ-ΟΤΕ θα καταβληθούν την επομένη εργάσιμη 30/04/2015 και στις 4 Mαίου θα καταβληθούν και οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Ωστόσο χθες το απόγευμα, όπως ανέγραψε χθες το Istologio G. Mosxou, συνταξιούχοι οι οποίοι στήθηκαν στην ουρά, έγιναν μπαλάκι των διατεταγμένων, καθώς είδαν ότι τελικά δεν είχαν καταβληθεί τα χρήματα στους λογαριασμούς τους, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία,καθώς δεν γνώριζαν για το πρόβλημα μα το σύστημα ΔΙΑΣ.

Ουρές σχηματίστηκαν έξω από αρκετά ATM σε Αθήνα, Πάτρα και σε άλλες πόλεις και έντονη ήταν η παρουσία κόσμου, ιδιαίτερα  στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Πατρών, στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Γούναρη.

Ο γγ Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς μιλώντας σήμερα το πρωϊ στον ΑΝΤ1, είπε ότι υπήρξε πρόβλημα στο σύστημα ΔΙΑΣ γι αυτό και δεν μπήκαν εγκαίρως οι συντάξεις στους λογαριασμούς τους. Διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα με τις συντάξεις και πρόσθεσε ότι το ζήτημα που υπήρξε αποκαταστάθηκε από αργά χθες βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΑΥΤΟ:  Αύριο Τετάρτη η πληρωμή των συντάξεων του ΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: