ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μαύρο στη DIGEA. Μία ωραία ημέρα




Του ΝΤΙΝΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ


«Η αξιοπρέπεια του Ανθρώπου, που ξεπουλιέται στο παζάρι της κοσμικής δουλεμπορίας, περνώντας διαδοχικά –και κατ΄ εξακολούθηση-από στούντιο, γραφεία, γκαρσονιέρες, βίλες, (…) «ντ’ αμόρε» ή και χαμαιτυπεία προς κορεσμόν της ακόρεστης ασέλγειας και της ανομολόγητης λαγνείας, μιας άρχουσας τάξης, μιας τάξης που περιφέρει της διαστροφική της πείνα …». 

Σταύρος Ν. Ιντζεγιάννης, Όχι… άλλο κάρβουνο


Μαύρο χθες στη Digea, πράγματι μια άλλη μέρα, φωτεινή, ανθρώπινη όμορφη.
Εικάζεται πως το σύστημα επίγειας μετάδοσης κατέρρευσε διότι οι επενδύσεις που έγιναν ήταν κατώτερες των αναγκών του συστήματος.

Η Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου «χάρισε»  στους ιδιοκτήτες των μεγάλων καναλιών την κατ΄ αποκλειστικότητα εκμετάλλευση των συχνοτήτων μέσω της πλατφόρμας  Digea χωρίς καμία διαγωνιστική διαδικασία. Ε, αφού πήραν  τζάμπα την εκμετάλλευση δεν χρειαζόταν και μεγάλα έξοδα για τα υπόλοιπα.

Τέλος πάντων αυτό πού έχει σημασία είναι τι επίδραση είχε η κατάρρευση της   Digea στην καθημερινότητά των πολιτών. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως στην συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας έβλεπες μιαν ανεξήγητη χαρά αλλά και χαιρεκακία για την ξεφτίλα του συστήματος.     
Άνθρωποι που πριν πουν καλημέρα στον σύντροφό τους και στα παιδιά τους, «έλεγαν» καλημέρα στις οθόνες με τη σαβούρα και την κάθε …πατσαβούρα. Προς στιγμής ενεοί, αλλά βγήκε η ζωή στην επιφάνεια.  Το απέναντι πρόσωπο δεν ήταν της  …γυάλινης Ελένης , και του … τενεκεδένιου «αριστερού» Γιώργου. Ένας οικείος, ήταν ο γείτονας, ήταν ο άντρας ή η γυναίκα που καιρό τώρα ήταν αντανάκλαση στην οθόνη, μια θολή φιγούρα  «διάκοσμος» και φωτοστέφανο του/της κάθε παρλαπίπα που ρουφά την πρωινή πνευματική ανάσα.

Μέχρι στιγμής , μεσημέρι , το μαύρο συνεχίζει και φωτίζεται το μυαλό, αν κρατήσει όλη τη μέρα και τη νύχτα , αύριο για πολλούς θα είναι μια άλλη μέρα.

Μια μέρα χωρίς Ζαχαρέα, Τρέμη, Λιάγκα, Πρετεντέρη, Μενεγάκη Τσίμα, Μπάμπη, Θέμο και λοιπούς είναι πράγματι μια άλλη μέρα.

Είναι βέβαιο πως η επόμενη μέρα θα τους βρει όλους πιο υγιείς, εκτός από κείνους που τρέφονται από τον απόπατο του τρομοκρατικού   παρα-πληροφοριακού συστήματος. Αλλά αυτοί ανήκουν πλέον σε άλλο κόσμο. Στην ιατρική επιστήμη.

Επίσης , θα χάσει το «βήμα» της η Πέμπτη φάλαγγα που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να δικαιώσει τον …αγώνα του Σόιμπλε και τη παλιοπαρέας του.

Το άγος έστω και για λίγο έφυγε ήταν μια ευκαιρία να δούμε τι σαβούρα αποθηκεύετε καθημερινά στον εντός μας κόσμο. Και είναι ένα έρμα που δεν το αδειάζεις όποτε θες γιατί θεριεύει μέσα σου και πας αύτανδρος….

Δεν υπάρχουν σχόλια: