ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ευκ. Τσακαλώτος: Μόνο εντός πολιτικού σχεδίου

Ευκ. Τσακαλώτος: Κόκκινες γραμμές και πεδία συμβιβασμού μόνο εντός πολιτικού σχεδίου
Ευκλείδης Τσακαλώτος: "Όλη η κυβέρνηση ξέρει ότι η επίθεση στον Βαρουφάκη είναι επίθεση στην κυβέρνηση''.

Μιλάει για κόκκινες γραμμές και πεδία συμβιβασμού


Είναι σαφές ότι σε μία δραπραγμάτευση πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές και πεδία συμβιβασμού που θα εντάσσονται ωστόσο σε πολιτικό σχέδιο για το μέλλον, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός διεθνών οικονομικών σχέσεων και συντονιστής της διαπραγματευτικής ομάδας Ευκλείδης Τσακαλώτος. "Όλη η κυβέρνηση ξέρει ότι η επίθεση στον Βαρουφάκη είναι επίθεση στην κυβέρνηση'' τόνισε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός διεθνών οικονομικών σχέσεων.

Μιλώντας στο Κόκκινο και τον Άγγελο Τσέκερη, για τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης είπε συγκεκριμένα ότι "εγώ νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές, πεδία συμβιβασμού, αλλά τα πεδία συμβιβασμού να εντάσσονται σε πολιτικό σχέδιο. Αν έχεις πολιτικό σχέδιο και αυτό δίνει διεξόδους, τότε μπορείς να δεχθείς κάποιους συμβιβασμούς. Αντιθέτως αν στο μόνο που οδηγεί ένας συμβιβασμός είναι στον επόμενο, τότε δεν έχεις λόγο να το κάνεις".

Παρά τις αντιδράσεις - σημείωσε ο Ευκ. Τσακαλώτος - περάσαμε νομοσχέδια όπως αυτό της ανθρωπιστικής κρίσης προσθέτοντας ότι ανάλογες κινήσεις θα γίνουν και στο μέλλον.

Η επίθεση στον Βαρουφάκη 

"Όλη η κυβέρνηση ξέρει ότι η επίθεση στον Βαρουφάκη είναι επίθεση στην κυβέρνηση. Και είναι ενοχλητικός ο Βαρουφάκης γιατί ξέρει τα επιχειρήματά τους καλύτερα απ' ό,τι τα ξέρουν αυτοί. Αυτό τους ενοχλεί. Αντιθέτως η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αντιπροσώπους που συμφωνούσαν σε όλα. Δεν νομίζω ότι ήταν και καλός τρόπος διαπραγμάτευσης. Ο τρόπος του Γιάνη και όλης της διαπραγματευτικής ομάδας έχει φέρει ήδη αποτελέσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: