ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ



ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20, Τ.Κ. 26221 ΠΑΤΡΑ, τηλ. 2610-275713, e-mail: seypatras@gmail.com

Πάτρα, 28/4/2015

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ  ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

Οι εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ και τις απεργιακές συγκεντρώσεις της πόλης μας, στέλνοντας ένα δυνατό πολιτικό μήνυμα ότι, ο αγώνας μας ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές που επέβαλαν τα νεοφιλελεύθερα Μνημόνια και διέλυσαν τις εργασιακές μας σχέσεις και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα  συνεχίζεται αταλάντευτα και εντείνεται.


Τα τελευταία 5 χρόνια, όλες οι εργατικές κατακτήσεις και τα δικαιώματα διαλύθηκαν, η κοινωνική ασφάλιση και η πρόνοια χτυπήθηκαν άγρια, η κοινωνική συνοχή αποσαρθρώθηκε, η παραγωγική βάση της χώρας και η οικονομία διαλύθηκαν, γίναμε χώρα ανέργων και πεινασμένων, με τη νέα γενιά να παίρνει το δρόμο της μετανάστευσης. 

Αντιστεκόμαστε αποφασιστικά ενάντια στους απαράδεκτους εκβιασμούς των «δανειστών» και στο κλίμα οικονομικής ασφυξίας που δημιουργούν,  στοχεύοντας  στην πλήρη υποταγή και ταπείνωση του λαού μας και την ακύρωση της πρόσφατης και ξεκάθαρης πολιτικής του επιλογής.

Καλούμε την Κυβέρνηση να μην υποκύψει στις εκβιαστικές πιέσεις που ασκούν Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε. και να υλοποιήσει τις δικές της προγραμματικές δηλώσεις.
Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των μνημονιακών μέτρων της ύφεσης και της λιτότητας, συνεχίζουμε την πάλη μας ενάντια στην εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου και στις ιδιωτικοποιήσεις.

Διεκδικούμε την πλήρη ανάκτηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων, την πλήρη  επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 Ευρώ και του θεσμού των ΣΣΕ.

Παλεύουμε να μπει φρένο στην εξοντωτική ανεργία, να μπει  τέλος στη μαύρη, ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, στην ενοικίαση εργαζομένων και στο δουλεμπόριο ελλήνων και αλλοδαπών.

Αγωνιζόμαστε για την επαναφορά των συντάξεών μας στα προ μνημονίου επίπεδα, για την κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, για τη σωτηρία του ασφαλιστικού.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, κάθε πολίτη σε όλη τη πόλη που έχει πληγεί από τα μνημόνια, να πάρουν μαζικά μέρος στο γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, διεκδικώντας το δικαίωμα του λαού μας, στην αξιοπρέπεια.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΤΟΥ
ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 π.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ.

Για τη Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: