Μέχρι και για καταβολή συντάξεων εις δραχμάς(!) έδωσαν την πληροφορία, αλλά με εξαίρεση την τράπεζα της Κουανταλαχάρας, οι διαχειριστές της βοθρομονταζέρας της Ρηγίλης



Κανονικά θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη η πληρωμή των συντάξεων των δικαιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Εξαιρούνται οι συντάξεις του πρώην ΤΑΠ-ΟΤΕ, οι οποίες θα καταβληθούν την Πέμπτη 30 Απριλίου.

Στο μεταξύ  με αφορμή το γεγονός πως οι συντάξεις δεν κατεβλήθησαν σήμερα 28-4-2015, τρεις ημέρες πριν την λήξη του μήνα, όπως περίμεναν οι... βιαστικοί, η βοθρομονταζέρα τωνμνημονιακών της διαπλοκής και της ειδησεογραφικής μπόχας πέταξε τέτοιες παρόλες που λίγο ακόμη θα μέναμε χωρίς μαλλιά, όσοι από μας στην... νεαρά τρίτη ηλικία των ...ήντα και άνω έχουμε το χάρισμα να διατηρούμε ίχνος μαλλιών στον περίγυρο της φαλάκρας μας.

Μέχρι και για καταβολή συντάξεων εις δραχμάς(!) έδωσαν την πληροφορία, αλλά με εξαίρεση την τράπεζα της Κουανταλαχάρας, στην οποία κατατέθηκαν μεν εις ευρώ, αλλά θα έπρεπε να κάνουμε αίτηση στον διαολοσταλμένο νοικοκύρη πρώην πρωθυπουργό, ώστε να διαθέσει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να μεταφέρει το χρήμα στην Ελλάδα, όπως είχε αναγγείλει προεκλογικά από τηλεοράσεως η εκπρόσωπος της Κυβέρνησης κυρία Μαρία Σπυράκη, με  ή  χωρίς σπυράκια τώρα μετά την εκλογή αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!