ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Θέλει η π...να να κρυφτεί αλλά η χαρά τον Ντάισελμπλουμ δεν τον αφήνει


Θέλει ο Ντάισελμπλουμ να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει: "Έπαιξε κι έχασε η Ελλάδα"...
«Η Ελλάδα "έπαιξε και έχασε", ποντάροντας στο ότι η ΕΚΤ θα χαλάρωνε τους κανόνες» είπε χαιρέκακα.
 
 
 
«Έπαιξε κι έχασε η Ελλάδα»... μας ενημέρωσε η σκανδαλιάρα της Ολλανδίας με πτυχίο "πέτσινο" που κατηγορείται από τη Δικαιοσύνη της χώρας του για αβαντάρισμα μισθών σε κολλητούς του
 
 «Έπαιξε κι έχασε η Ελλάδα»... μας ενημέρωσε η σκανδαλιάρα π...να Γερούν Ντάισελμπλουμ, που η χαρά δεν τον αφήνει. Και αυτό, τα βοθροκάναλα της Ελλάδας, που σήμερα άφησαν σύξυλους επί δύο περίπου ώρες όσους τα παρακολουθούσαν, καθώς κρέμασει το δίκτυο της ψηφιακής τηλεόρασης, το έκαναν είδηση!

Ο Υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, που είναι στη θέση του με πτυχίο "πέτσινο" και κατηγορείται από τη Δικαιοσύνη της χώρας του για αβαντάρισμα μισθών σε κολλητούς του, μίλησε με... όρους "τζόγου". Διότι μόνον αυτούς καταλαβαίνει!
 
Προσπάθησε να απαντήσει   στα περί παραπλάνησης που ανέφερε στη χθεσινή του συνέντευξη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας ότι «η Ελλάδα "έπαιξε και έχασε", ποντάροντας στο ότι η ΕΚΤ θα χαλάρωνε τους κανόνες». 

 Ο επικεφαλής του Eurogroup πρόσθεσε ακόμη «δεν θα υπάρξει εύκολη πρόσβαση στα γκισέ της ΕΚΤ μέχρι να υπάρξει μια σταθερή συμφωνία με το Eurogroup».

Δήλωσε ακόμη ότι ο χρόνος για να υπάρξει μια συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές τελειώνει, πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει χωρίς βοήθεια και ότι «πρέπει να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα».

Εν ολίγοις μπλοφάρει όπως κάθε καλός τζογαδόρος, ενώ γνωρίζει πως από ένα οικονομικό ατύχημα της Ευρωπης η χώρα του δεν θα γλυτώσει. Κάτι που λαμβάνει σοβαρά υπόψη της η Μέρκελ.

Σχετικά με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ο κ. Ντάισελμπλουμ σχολίασε ότι «είναι θέμα των Ελλήνων αν θα προχωρήσουν σε δημοψήφισμα».

Είχε άποψη ακόμη και για την πρόσφατη αναδιοργάνωση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας λέγοντας ότι "δεν θα άρει από μόνη της το αδιέξοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της".

Ο καιρός σύντομα θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: