ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Νίκος Βούτσης: Τέλος διαπλοκής καναλαρχών - πολιτικών



Παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου της ΕΡΤ, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας είχε καταστεί όμηρος των καναλαρχών, χαρακτήρισε ως σκάνδαλο τη μετοχική σύνθεση της Digea, και επανέφερε το ζήτημα του βασικού μετόχου.

Η ΕΡΤ έκλεισε και για να δοθεί μπόνους στα ιδιωτικά κανάλια ενόψει της ψηφιακής εποχής”. “Θα επανέλθει ή όχι το θέμα με τα ασυμβίβαστα των ιδιοκτητών; Για το βασικό μέτοχο τι συμπέρασμα βγάζουμε μετά από 5ετία κρίσης; Είναι ανοικτό θέμα και δεν μπορεί να είναι κάτω από το τραπέζι”.

Αναφερόμενος στο θέμα της διαπλοκής σημείωσε: “Έβλεπα πολιτικούς να συμπεριφέρονται υποχρεωμένοι με σχέση υποτέλειας. Πρέπει να αποστούμε από αυτή την κατάσταση. Κανένας υπουργός να μην ξαναπάρει τηλέφωνο και να παρακαλάει να βγει σε μια εκπομπή ή στο δελτίο”.

Συμπόρευση  ΝΔ, Ποταμιού, ΠΑΣΟΚ

Συμπόρευση της ΝΔ, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, πρότεινε ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος  καθώς και αλλαγή του εκλογικού νόμου έτσι ώστε οι συνασπισμοί κομμάτων να μπορούν να λαμβάνουν  το μπόνους των 50 εδρών (μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Δίκτυο για την Ελλάδα και την Ευρώπη της Άννας Διαμαντοπούλου με θέμα «Πως χτίζονται οι κυβερνήσεις συνεργασίας ανάμεσα στα κόμματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: