ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Για το νομοσχέδιο του υφυπουργού Αθλητισμού



Μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο Στ. Κοντονής ξεκαθάρισε πως το αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών δεν πρόκειται να καταργηθεί. Την ίδια στιγμή, επισήμανε πως η αυτονόμηση τους δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή.

Η δήλωσή μου που αφορά στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ προδιαγράφει ένα πεδίο συνεννόησης και με την ΕΠΟ και με τις διεθνείς ομοσπονδίες, αφού διευκρινίστηκε με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν τίθεται κανένα θέμα για το αυτοδιοίκητο. Εκείνο που η ελληνική συνταγματική τάξη δεν μπορεί να ανεχθεί, είναι η αυτονόμηση είτε φορέων είτε συλλογικοτήτων, είτε οτιδήποτε άλλο. Η αυτονόμηση και ιδίως στο χώρο του αθλητισμού δεν επιτρέπεται. Το απαγορεύει το άρθρο 16 παράγραφος 9. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να υπερβεί το Σύνταγμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: