ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Στον Όμιλο Μαρινόπουλου και τυπικά η πατραϊκή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ «Κρόνος»

Φωτογραφία αρχείου.

 

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παραγωγούς για τοποθέτηση των προϊόντων τους στα ράφια της διαδόχου εταιρείας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες η μεταβίβαση των Σούπερ Μάρκετ «Κρόνος» στην οικογένεια Μαρινόπουλου.

Η εταιρία, όπως γράφει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», θα  εξακολουθήσει να στηρίζει τη τοπική αγορά.

Ο ειδικός σύμβουλος της εταιρίας Φοίβος Καρακίτσος δήλωσε σχετικά: «Οι πρώτοι μας στόχοι ήταν πάντα η εξασφάλιση του προσωπικού μας, των συνεργατών μας και του δικτύου των καταστημάτων μας και η περαιτέρω προώθηση των προϊόντων του τόπου μας, για τα οποία τόσο κόπο έχουμε κάνει. Είναι σημαντικό πως με την οικογένεια Μαρινόπουλου μας συνδέουν κοινοί στόχοι και κοινά οράματα στήριξης της τοπικής και της ελληνικής αγοράς σε μια πολύ δύσκολη καμπή για τη χώρα μας. Ο κ.Μαρινόπουλος αλλά και τα στελέχη της εταιρίας κάνουν μια καταφανή στροφή στην Ελληνικότητα και στην στήριξη της παραγωγής της χώρας, στοιχείο που ήταν καθοριστικό για την απόφαση και της δικής μας συμφωνίας. Μετά από μήνες κοινής μελέτης καταλήξαμε στα πιο σημαντικά και έχουμε πλέον εμπρός μας μια νέα δυναμική εποχή για τα καταστήματα ΚΡΟΝΟΣ».

Ο κ. Καρακίτσος συνέχισε:  

«Πήραμε μαζί την απόφαση να μην αλλάξουμε τίποτα από την έως τώρα λειτουργία της εταιρίας. Η παραμονή της ονομασίας ΚΡΟΝΟΣ δεν είναι μόνο τυπική αλλά και ουσιαστική. Η εταιρία παραμένει η πρώτη τοπική αλυσίδα με το μεγαλύτερο αριθμό απασχόλησης προσωπικού στο νομό και με τα περισσότερα προϊόντα Αχαϊκής παραγωγής και τυποποίησης στα ράφια της. Επιπλέον αποφασίστηκε μεγάλη επένδυση στο επίπεδο των τιμών και των προσφορών αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών και άνοιγμα νέων καταστημάτων μέσα στη 2ετία ενισχύοντας την αγορά εργασίας με τουλάχιστον ακόμα 80 νέες θέσεις εργασίας!

Πολύ σημαντικό πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παραγωγούς για τοποθέτηση των προϊόντων τους στα ράφια της εταιρίας Μαρινόπουλος. Είναι για εμένα συγκινητικό να δω αυτή προσπάθεια που ξεκινήσαμε με την Αχαϊκή παραγωγή να βρίσκεται πλέον σε όλη την Ελλάδα. Να γνωρίσουν όλοι την αξία των προϊόντων της Αχαϊκής παραγωγής».

Πηγή: patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: