ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Το Σ.Ε. έκρινε αντισυνταγματικές τις μειώσεις συντάξεων;

Η απόφαση για τις συντάξεις, που θα είναι εφαρμόσιμη με την κοινοποίησή της στον αρμόδιο Υπουργό,  είναι ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της κυβέρνησης!
 
 
Μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, είπε ότι η απόφαση, που αναμένεται να δημοσιευθεί σύντομα,  έχει οριστικό χαρακτήρα
 
 
Μολονότι ανώτατοι δικαστικοί κύκλοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει εκδοθεί τελική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη αντισυνταγματικότητα ή μη στις μειώσεις των κύριων και επικουρικών συντάξεων καθώς απομένουν δύο ακόμα συνεδριάσεις, εντούτοις ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, υποστήριξε την Πέμπτη ότι το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές όλες τις μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων, καθώς και τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.

Μιλώντας στην τηλεόραση Πρωινό ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, είπε ότι η απόφαση, που αναμένεται να δημοσιευθεί σύντομα,  έχει οριστικό χαρακτήρα,  και το θέμα εξετάστηκε, μετά από την προσφυγή περίπου 100 συνταξιούχων στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Όπως αποκάλυψε, το Συμβούλιο της Επικρατείας, έκρινε αντισυνταγματικές όλες τις μειώσεις συντάξεων καθώς και τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος. Συγκεκριμένα, οι μειώσεις αφορούν στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις.

Συμπλήρωσε ότι η απόφαση, που θα είναι εφαρμόσιμη με την κοινοποίησή της στον αρμόδιο υπουργό,  είναι ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της κυβέρνησης αφού το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ολομέλειά του έκρινε αντισυνταγματικές τις μειώσεις.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: