ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Οι... μπαχτατζήδες άφησαν τη DIGEA χωρίς σήμα!

Η ανακοίνωση της Digea για το μαύρο σε τηλεοπτικούς σταθμούς
Χωρίς σήμα, έμειναν περίπου δύο ώρες από τις 09:30 το πρωί της Τρίτης σήμερα 28-4-2015, έως τις 11.15 πμ, οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας, στους οποίους χαρίστηκε το σήμα της εταιρείας από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αντί μηδαμινού ποσού χρημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της DIGEA, που αναρτήθηκε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, υπήρξε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στην είσοδο και ψηφιοποίηση των σημάτων των καναλιών Εθνικής Εμβέλειας, με συνέπεια, η εκπομπή του ψηφιακού σήματος να έχει διακοπεί προσωρινά.

Πάντως οι γνωρίζοντες  τα εσωτερικά των καναλαρχών λένε πως το πρόβλημα έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι οι πάροχοι που διαχειρίζονται το σήμα δεν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν στην καλύτερη ποιότητα, καθώς τα έσοδά τους μειώνονται λόγω κρίσης και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επανεξετάσει το ζήτημα παροχής των ψηφιακών συχνοτήτων, επίβαλοντας παράλληλα το νόμο ως προς το μέρος της υποχρεωτικής απόδοσης στο Δημόσιο του τέλους 2% φόρου υπηρεσιών, από τις διαφημίσεις των καναλιών. Κάτι, που από το 2011 ανέρχετα στα πενήντα δύο εκατομμύρια περίπου και έχουν ξεχάσει να αποδώσουν οι καναλάρχες!  

«Η εταιρεία έχει ήδη κινηθεί για την ταχεία επίλυση του προβλήματος και την άμεση αποκατάσταση της εκπομπής» επισήμανε σε ανακοίνωσή της μόλις κατέρρευσε το σήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: