ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ενημέρωση Καλύβη στην Πάτρα για προπτικές που πλέουν σε αχαρτογράφητα ύδατα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και δανειστών!

«100 Μέρες Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: Απολογισμός - Προοπτικές», εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 στις 19.00 στην αίθουσα του ΤΕΕ – Τμήμα Δυτικής Ελλάδας με ομιλητή τον Α. Καλύβη
Με τον βαρύγδουπο τίτλο των "εκατό πρώτων ημερών", που με εξαντλητική επανάληψη είχαν χρησιμοποιήσει καταχρηστικά τα φιλοπαπανδρεϊκά ΜΜΕ στα χρόνια της παντοδυναμίας και της μεγάλης... φαγούρας του ΠΑΣΟΚ, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μας  καλεί σε εκδήλωσή του, αγνοώντας προφανώς, το ειδικό βάρος των σημερινών δεδομένων, που έρχεται σε τραγική αντίθεση με αυτά τα δεδομένα που ίσχυαν  στα χρόνια της επερχόμενης και μετά της καθεστηκυΐας τάξης πραγμάτων, της δεκαετίας ογδόντα.


Επιστρατεύεται ο πρώην υποψήφιος των ευρωβουλευτικών εκλογών, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΝ, που τον θυμάμαι το 1999, πόσο ευρηματικός και προσύνης, δεν δίστασε να γίνει συνεπιβάτης μου στο πενηντάρη παπάκι μου, όταν κατερχόμενος στην Πάτρα χρειάστηκε η γρήγορη μετακίνηση εντός της πόλης, για να προλάβει επισκέψεις στις δημόσιες υπηρεσίες.

Τούτων δοθέντων, ανοικτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνει η ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «100 μέρες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: Απολογισμός - Προοπτικές» την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του ΤΕΕ – Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40) στην Πάτρα, με ομιλητή τον Αλέκο Καλύβη.

Πρόκειται για θέμα δύσκολο, αυτό των προοπτικών, εφ' όσον θα κληθεί να απαντήσει με σαφήνεια για το κυριότερο ζήτημα, δηλαδή της συνεχιζόμενης με ορίζοντα Ιουνίου διαπραγμάτευσης, που έχει τροχιοδρομηθεί σε μία αμαξοστοιχία με δύο βαγόνια οδηγών, στις αντίστοιχες άκρες, που κινείται εν είδει διελκυστίδος και που ακόμη κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει, αφού πρόκειται για προπτικές που "πλέουν" σε αχαρτογράφητα ύδατα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και δανειστών!  

Ο Αλέκος Καλύβης είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος και της Οικονομικής Πολιτικής, είχε διατελέσει παλιότερα Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και πρώην Γενικός Γραμματέας στη ΓΣΕΕ.

Στην εκδήλωση αναμένεται να είναι παρόντες και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αχαΐας, μας ενημερώνει σχετικό δελτίο του Γραφείου Τύπου, που μας έδωσε και την είδηση της καθόδου του Αλ. Καλύβη και του τίτλου του θέματος που θα πραγματευθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: