ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο πλευρό της χώρας μας

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κια αριστερά του ο π. αρχιδιάκονος της Ορθοδοξίας π. Μάξιμος Βγενόπουλος, από την Πάτρα, σήμερα μητροπολίτης Συλιβρίας (φωτογραφία αρχείου).
 
 
«Ευχόμαστε όταν θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα, να έχετε ξεπεράσει την κρίση», είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο!
  «Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έχετε τη διαρκή δέηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου» τόνισε, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μετά το πέρας της πατριαρχικής θείας λειτουργίας στον ιερό ναό Αγ. Νικήτα Σερρών, και πρόσθεσε: «Ευχόμαστε όταν θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα, να έχετε ξεπεράσει την κρίση».

Μετά το πέρας της πανηγυρικής πατριαρχικής θείας λειτουργίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στις πλημμυρισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις του δήμου Αμφίπολης στη Μεσολαγγιά, όπου παρέμεινε για λίγα λεπτά και ακολούθως, μετέβη στο σπίτι του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Πρώτη Σερρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: